PR CUAET
-
Якщо у вас є профіль в Експрес Ентрі ви його зазначаєте
-
треба
-
І ще питання в якихось відео бачила що пишеться паспорт України а не загран на сайті апостиль Чи це так?
-
Тим паче вони пишуть, що якщо ви відповідаєте мінімальному критерію, вони залишають право обрати сильніших (бо якщо буде працівник магазину з англійською 4444 і інженер з англійською 7777, звичайно вони оберуть другого кандидата)
-
Всім привіт! Підкажіть, а переклад диплому для депенданта, який не був зроблений Wes, треба робити з транскриптом?
-
Зробіть опитування хто з нашої групи засабмітився😜
-
У мене питання. Якщо людина змінює компанію, але позиція залишається та сама, то вона має надати reference letter з попереднього місця роботи і job offer з нового місця роботи?
-
Это было просто что-то 😻 Слава Богу 🥲
-
Не знаю как, если честно люди залетали на сайт сразу. Я зашел в 8:14 была уже очередь на 270 человек (дивайсов). Имейл пришел в 8:20 как и всем. В итоге смог зайти в анкету в 10:45 и все прошло гладко. Всем кто подался поздравляю, тем кто планирует участвовать в гонках удачи. Главное терпение и готовые документы, обязательно подготовьте себе шпаргалку со всеми датами и названиями улиц, школ и тому подобное. Это очень облегчает заполнение.