PR CUAET
-
Добрый день , кто то может подсказать когда подаешься в Альберте на провинциальный PR, такие же требование как и к федеральному ? И на каком сайте заполнять анкету
-
Подскажите, пожалуйста, какие документы необходимы для справки о несудимости из Турции У нас сохранились только самые последние "икаметы". Или они вообще не нужны?
-
ви щось плутаєте. 1) Всі паспорта України за кордоном оформлюють в посольствах або консульствах України. В візових центрах оформлюють візи, але громадянам України не потрібна віза в Україну. 2) Абсолютно всі консульства та посольства України по всьому світу ввели запис через електронну підпис (ДІЯ, банкID, файлова КЕП). ви десь делекі від реальності знаходитесь та у вас якийсь ілюзії про "а ось у Європі..." . Ось вам скрін на запис у консульства України - вибирайте свою країну у Європі та записуйтесь туди - теж за допомогою електронного підпису
-
Хочу отписаться здесь, возможно это кому-то ещё поможет в такой патовой ситуации. Наконец-то мне удалось дозвониться в Консульство и они мне сказали, что кто-то другой, кто имеет аккаунт в Дии может записаться для меня и указать мои контактные данные (телефон и мейл). Буду пробовать это сделать.
-
Потому что украинцам сократили время рассмотрения, а в обычной жизни пришлось бы ждать долго
-
можливо це залежить на який офіс попадеш на розгляд заявки, бо багато людей подались то досі чекають.
-
Добрий день. В мене таке питання. Планую подаватись на PR як некваліфікований робітник Full Time Job Offer Але в одночас хочу отримать ліцензію по своїй спеціальності, та може працювати ще і Part Time 1-2дні на тиждень, але як кваліфікований спеціаліст. Чи з'ясується це при подачі на PR, якщо їм не повідомлять про наявність кваліфікованої ліцензії? Омовлюсь: не впевнений чи йти як кваліфікований, бо, можливо буде складно знайти full time з job offer ( бо це малий бізнес).
-
А, здесь нужен биометрический загранпаспорт. У нас старый, он без NFC чипов.
-
Дякую за відповідь
-
Интересная идея… а существует возможность записывать других людей?
-
20.07.2022 – прилетіли до Саскатун; 02.08.2022 – full time, NOC 72500, почав працювати. 29.03.2023 – отримання JAL та подача на SINP (6-місячний досвід роботи); 07.04.2023- отримання провінційної номінації SINP; 14.04.2023 – подача на PR IRCC 03.08.2023 – отримання PR (e-CoPR) 18.10.2023 – отримання пластикових ПР карток