PR CUAET
-
Ні, не вимагають
-
Я оплатила второй раз с другой карты
-
Вибачте ,що мається на увазі афедавіт(це той лист про який усі говорять)і куди його в анкеті прикріпити (з додатковими документами )там є саме афедавіт і ще пояснюючи лист?
-
Тоже надеюсь
-
Звичайна дип. Це дитячий паспорт
-
Бліін, у мене так само, але 12 липня. Сподіваюся вони звертатимусь увагу на проблеми з сайтом
-
Дзвоніть у банк. Кажіть що помилка. Хай блокують цей платіж
-
наразі заявку редагувати не можна. система не дає обирати відповіді та всі вікна просто не редагуються але зайти в кабінет та подивитись заявку можна
-
Але ж ліцензія "if applicable"
-
Спасибо 🙏
-
Не думаю що це проблема
-
Черга досі просувається. Чи пускає тих до редагування заявки, хто зараз з черги заходить?
-
Сегодня возможности создавать новые заявки НЕ БЫЛО!!! Кнопка была не активная! Только те могли заполнять у кого уже были черновики сохранены от 11-12 июня
-
Ребят, от всей души поздравляю всех кто успел податься сегодня и желаю всем 9 июля податься кто не успел сегодня!
-
Скажите, пожалуйста, а подавались только те, кто сделал драфт в прошлый раз или прям «с чистого листа»?
-
Так якщо не надсилали запрошення на біометрію як ви підете здавати її
-
У всіх уже кнопки не активні?
-
Сегодня многие смогли податься!Поздравляю всех! А как они Интересно будут теперь выбирать людей на наминацию 🤷♀️типо кому повезет что ли?
-
так было 11 и 12 числа и после сообщили что набрали нужное количество заявок. я пока жду переодически обновляю но пока тихо
-
Вот мне тоже это интересно. 🤔
12 Jan 2024, 17:45
198887/429859
less than a minute ago