PR CUAET
-
так было 11 и 12 числа и после сообщили что набрали нужное количество заявок. я пока жду переодически обновляю но пока тихо
-
Вітаю всіх! Апдейт по нашому кейсу, скажімо так, останній штрих: 01.05.24 eCoPR. Довгоочикуваний лист зі словами "Congratulations! Your status as a permanent resident is confirmed." І відповідно на кожного члена сім'ї окремий електронний документ. 17.06.24 PR Картки на кожного в поштовій скринці 🥳.
-
Супер. Дякую за відповідь
-
У нас сьогодні прийшли, eCoPR був 01.05.24.
-
До речі, гарний приклад того, чому краще за біометрію платити одразу із подачею. В мене знайомі подавалися набагато раніше нас і не сплатили біометрію. Потім прийшов лист на оплату і відтоді теж глухо було. Несплата біометрії дуже сильно уповільнює процес потім. Як там зараз справи у них - не знаю.
-
Війна не має жодного відношення до гуманітарної програми. Подивіться, будь ласка, у відповідній гілці.
-
Підкажіть, отримали лист на знову підписану декларацію. Сьогодні отримали і сьогодні ж останній день її подати 🙈 Плюс запит на біометрію. Всім приходить подати декларацію другий раз? Чи щось не так було? І як її підписувати? Треба роздрукувати і підписати? Поля останні не активні. Потім відсканувати і відправити? Чи як?
-
9 липня весь адище почнеться знов? Без змін ? Я не знаю, скільки разів то можливо витримати (