PR CUAET
-
Зарегистрируйтесь в Дие, это очень просто youtu.be/3ikx_ot7Dpw?si=kQKsfGkD6GmrqejF
-
Добрий день.Підкажіть будь ласка як можна дістати довідки про несудимість з таких країн як Італія та Польща
-
Правильно ли я понимаю, что надо будет сначала ждать подтверждения гражданства из Украины, а только потом уже заказывать новый загранпаспорт? То есть придётся там находиться несколько месяцев?
-
Но можно ли там вклеить фото во внутренний паспорт? Или сделать новый id card?
-
@OstapBosak Після вашої консультації потрапив на федеральний єтап. Тепер виникло таке питання, усі документи підготовив та відправив. Вказав що маю доньку від першого шлюбу, її паспорт не додавав, як і фотографію бо фізично не маю змоги це зробити. Причину, того що вона не супроводжує мене, написав що живе з матірʼю у іншій країні. Але тепер сумніви чи правильно так чи ні? Дякую
-
Понятно, что это редко и нетипично, но кто планировал что все так произойдёт?
-
Я уже видела несколько человек, у которых подобная ситуация
-
Тому що ви написали так, ніби у Європі діють якісь інші правила отримання паспортів через посольства. І нікому нічого не унеможливили! Багато українців отримують паспорти, і все ок!! У людини унікальна ситуація, що людина прострочила свій паспорт, виїхала з ним з України і тепер звісно не може отримати нічого...
-
Лично я никого ни в чем не обвиняю, есть проблема и я хочу найти ее решение. К сожалению, консульство не готово помочь. Может быть у кого-то есть какие-то идеи как все-таки можно сделать дию или цифровую подпись дистанционно в сложившихся обстоятельствах?