PR CUAET
-
Дивлячись що вважати за помилку)) я помітила неправильно дату в роботі, стоїть 12 липня, а не сьогоднішня і все)
-
Добрий день! Чи можете підказати, як отримати в Консульстві Едмонтона таку послугу, як вклейка фото дитини до маминого паспорту, який вона приїде забирати? Що для цього потрібно?
-
Відкрий карту транзиту газу
-
Через що, через розбитий Вовчанськ? Чи взірвані мости на Старому Салтові? Ну скільки можна. Чесно, не хочу по колу одне й те саме повторювати, вибачте. Я розумію що люди з обмеженим бюджетом обирають Кубу через цей фактор. І захищають свій вибір, бо він насправді вимушений. Ніхто не обирає Кубу через фактори інші ніж те що це дешево. Але нажаль світ трошки складніше влаштований, і якщо до війни ще зрозуміло чому українців політика Куби не хвилювала, то зараз це або свідоме рішення спонсорувати ворожу державу, або щире не знання. От для останніх я і давала інфо. З першими спілкуватись не цікаво, вибачте.
-
Я не думаю, що в цьому випадку має бути помилка
-
У меня тоже самое Дата 12.06 осталась Надеюсь что это не повлияет ни на что
-
Я виправляла перед підтвердженням. Дату я вже після побачила
-
Заповнити, роздрукувати, підписати і відсканувати Не всім приходить, але буває
-
Всім доброго дня. Скажіть будь ласка, у мене куплені білети на Едмонтон 19 червня. О 12:05 я буду вже на місці але до самого консульства потрібно їхати ще приблизно 40-45 минут. Мені потрібно забрати вже готові три дитячих закордонні нових паспорти. Але вище скидаю графік роботи і бачу що вони видають документи в середу до 12:00 години. Явно що я не встигаю 😔 по їхньому графіку. Чи зможуть вони мені видати документи, якщо я все одно вже буду на місці. Коли купувала білети чесно кажучи трішки забула про їхній графік
-
І в мене так було! Я думала це кінець