PR CUAET
-
Заскріншотив. До зустрічі в реалі.
-
Станіслав, не цьому закінчимо розмову)
-
А чому я маю бути перед кордоном? Це канадська група, чи як??
-
Я пишу тільки про одне. Про неможливість отримання закордонного паспорта.Про що пишете ви, і навіщо пишете - незрозуміло.
-
Доброго дня. Подала на подовження візітор рекорд дитини в жовтні,завтра закінчується він. Крім того подала нас на федеральний рівень на PR.... Всі документи відносно завтрішнім числом закінчують термін дії..школа,хелс і т.д. Що робити в цьому випадку? Тобто все в процесі розгляду ще.
-
Тут людина була в Україні
-
Так ви за кордоном!! аллооо
-
Я кажу про себе, коли я просрочив. (Не з'являвся в Україну, не брав внутрішній паспорт, не ходив і не вклеював фото, в рівно 45 років. Проживав на Вануату. (Дуже, дуже винуватий)
-
Я взагалі втратила сенс цієї розмови, вона почалась про одне, з мого питання де Ви взяли інфу про заборону вивозити внутрішній паспорт з України, а Ви почали про інше взагалі писати)
-
Також людина не сказала, коли вона прострочила)
-
(якщо термін вклеювання фотокартки настав у період дії воєнного стану)
-
Про продовження сроку дії внутрішніх паспортів, якщо вони закінчились після введення військового стану. www.kmu.gov.ua/news/pasporti-gromadyan-ukrayini-termin-diyi-yakih-zakinchivsya-u-period-voyennogo-stanu-zalishayutsya-chinnimi
-
Ви про що?
-
Понадобится Желательно сравнить информацию из анкеты на визу при заполнении анкеты на pr. Чтобы не было расхождений
-
Він просрочений ДО початку воєнного стану. Його володар з 2015 року проживав поза межами України
-
Це і зрозуміло, але немає ж заборони на те, щоб у тебе був внутрішній паспорт з собою
-
Пересилка паспорту була довзволена владою України у січні 2023 року.
-
Для перебування громадян за кордоном використовується ЗАКОРДОННИЙ паспорт.
-
Нема ссилки. Давно читав про це. Я по свій просрочений внутрішній паспорт не поїду. І пересилка паспортів і інших документів поштою - заборонена владою України! (На це ссилка є, можу надати)
-
Благодарю! То есть старая учётная запись (где я на визу подавалась ) мне уже не понадобится ?
12 Jan 2024, 17:45
19911/438623
4 minutes ago