PR CUAET
-
Добрий вечір.Підкажіть,скільки часу зберігається паспорт в установі ? Ситуація наступна :паспорт сина 15 років прибув до установи в Торонто ,і я так розумію що требо особисто летіти з дитиною та отримувати (дорога 1500км)зараз немає змоги полетіти терміново наприклад завтра …питання скільки паспорт може зберігатися місяць ,два ?Дзвоню їм-не має відповіді ((( Дякую за пораду !
-
Або якщо ваша провінція відноситься до консульства в Торонто, то ви можете забрати коли вони будуть робити виїздну сесію. Двічі чи тричі на рік. Но впевнена що треба якось їх попередити, щоб вони взяли саме цей паспорт з собою.
-
Питання постфактум: Анкета вже подана. Статус - submitted. Набралася сил передивитися усі поля, чи не наробила помилок. Питання : а куди треба було підвантажувати свідоцтво про шлюб? Там у розділі F окремо йде мова про чоловіка (я одружена і вказала його дані), а вже знизу окремо - діти (маю дитину). Я так зрозуміла, що Dependent - це дитина. Тому при завантаженні документів у Dependent authorisation form загрузила дитяче свідоцтво про народження. Напевно, треба було зробити одним файлом і дитяче свідоцтво, і свідоцтво про шлюб? Чи як? 🤔
-
Ті хто забирали, у вас уже був статус дставлений до установи?
-
Дякую вже розібрались.
-
Це не правда і консультанти що таке говорять а потім подають українців по гуманітарці не розуміють що роблять. Я брала консультацію в 2 адвокатів, не консультантів. Обидва!! підтвердили що війна це дуже сильний фактор для гуманітарної. Ніхто всіх українців звичайно не прийме по гуманітарній, потрібно все одно досить сильний кейс, і все одно ви повинні займатися збором доків, адвокат вам їх не буде малювати...
-
А якщо є дотримання умов, то що тоді?
-
6-7 місяців +