PR CUAET
-
Тоді автор сформулював би пост в цьому чаті по-іншому, щоб не вводити учасників в конфьюз)
-
Всім привіт, Нід хелп Сьогодні прийшов запит на мілітарі. Я не служив і на руках маю лише старе приписне ще видане у 2002 році. Квитка ніколи і не мав Зараз пишу ЛОЕ, де описую чому не служив і як доказ вказую, що я весь той час працював, про що є записи в Трудовій Книжці яку також приатачу. Окрім періоду з 2009 по 2010р, тут записів немає, той час був без роботи (зламав ногу). Тут питання в мене, чи може виникнути питання в офіцера, як раз на той період, бо теоритично я якраз міг відслужити в той час, а підтвердити факт перелому не можу. Я не зовсім розумію, як ту гепу покрити
-
Мова про 22річного хлопця, який по факту ( одному з декількох прописаних) є депенд
-
надсилання документів через web form передбачено умовами програми. це звичне явище. в людини можуть змінитися обставини, контактні дані- про це обов'язково потрібно повідомляти. і цей процес не впливає на розгляд аплікацій
-
Офіцер НІКОЛИ не відповідає на дзвінки чи вебформи. Для цього існує оператор кол центру.
-
@OstapBosak наскільки порівнюють заявки, наприклад для CUAET, з заявками на ПР?
-
це я говорю про аплікацію по якій ви маєте вже AOR. по тимчасових номерах чи по UCI - не потрібно цих хлопців "напрягати"
-
зауважу що ми відчули велику різницю коли спілкувалися з агентами ще по CUAET і work permit і тепер - по питаннях PR. зокрема зараз агент робить безпосередній запит на офіцера який розглядає аплікацію і вирішує деякі питання швидше. так що важливість цих хлопців очевидна
-
Подскажите, пожалуйста, до какого возраста принимают в старшую школу. На даный момент подростку 18. Но мы в процессе оформления визитор рекорд поскольку с ворк пермит его отказались принять в школу. А для стади пермит нужно подтверждение зачисления в школу. Короче, замкнутый круг. Летом ему исполнится 19. Примут ли его в старшую школу?
-
Я особисто знаю цю родину. Тому і написав, що трактування посту було не зовсім коректним. Питання в тому, що ніхто не розуміє по якому принципу вони працюють і таке інше ….
-
сьогодні маємо тишу з боку IRCC. тому є час поговорити на вільні теми 👍
-
Здравствуйте ищу иммиграционного консультанта за приемлемую цену и с поэтапной оплатой. В помощи заполнения на гуманитарную программу .
-
правда завжди є. важливе також терпіння - це є козиром по цій програмі
-
І я. Але психувала дуже. І під час тесту теж. Окрім розчарування, коли вийшла, відчувала, ніби схудла кг на 2