PR CUAET
-
На тот адрес который был указан в чеклисте?
-
Так це вже читерство. За такою методикою можно половину апплікації кинуть щоб чергу заняти а потім додавати
-
Нам повернули заявку, бо не було диплому. AIP
-
Пришлю свій лист в особисті
-
А в Оттаві є і консульство і посольство?
-
Хаха точно! В мене так і було. Я після listening подумала що все, на перездачу😂
-
В підсумку я подавалась по гуманітарній програмі, не прикладала листи ці, зосередила увагу саме на моїй реалізації тут , в Канаді
-
Я поки не знаю бо не бачила ще ж заявку в тому акаунті але там думаю має бути якийсь розділ чи інструкція бо в листі ось це було : After you create your online account, you will: • get instructions to send us other documents we need
-
У вас не було листа підтвердження? Може там адреса є?
-
А чи можете скинути якийсь зразок або назву, за якою шукати вимоги до цих листів?
-
Дякую 🙏 Але, на жаль, це навряд чи можливе. Подумаю, що можна зробити і як це подати. Ще раз дякую 🌷
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка потрібно ставати також на облік жінкам медикам ?
-
Я про таке читала вже в чаті Галіфаксу😬 Це просто жесть Ще раз доводить що краще більше документів закидати на початку ніж потім отримувати дозапити і відмови
-
@OstapBosak подскажите пожалуйста по ноку 72104 Structural metal and platework fabricators and fitters Можно ли подаваться без лицензии?
-
Підкажіть будь ласка чи була в когось така помилка коли пробували добавити або видалити людину з будь-якої форми?
-
Так
-
На отримання просто жива черга)
-
Тепер і я
-
Але добре що більшість тих які прочитали а потім зробили. А не навпаки
-
Вітаю шановні українці! Є тут хто подавав документы з Immikor Canada Inc?
12 Jan 2024, 17:45
199312/431160
about a minute ago