PR CUAET
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка потрібно ставати також на облік жінкам медикам ?
-
Я про таке читала вже в чаті Галіфаксу😬 Це просто жесть Ще раз доводить що краще більше документів закидати на початку ніж потім отримувати дозапити і відмови
-
@OstapBosak подскажите пожалуйста по ноку 72104 Structural metal and platework fabricators and fitters Можно ли подаваться без лицензии?
-
Підкажіть будь ласка чи була в когось така помилка коли пробували добавити або видалити людину з будь-якої форми?
-
Так
-
На отримання просто жива черга)
-
Тепер і я
-
Але добре що більшість тих які прочитали а потім зробили. А не навпаки
-
Вітаю шановні українці! Є тут хто подавав документы з Immikor Canada Inc?
-
В Оттаві оформлення паспорта відбувається в одному місці - 331 Metcalfe Street, Ottawa
-
welcome-to-canada.org/contact-us/. Я вот здесь консультировался
-
А ви не пропустили, там дійсно нема диплому в списку🤷♀️
-
Так, я була така зла сама на себе, що ми це пропустили, що додала і свій диплом про всяк випадок 😅( я депендент)
-
А коли ви записувались на паспорт, то було посольство чи консульство? Ну і вам приходив лист підтвердження, там є адреса
-
Більше того😅ви з мігр консультантом подавали? Бо я якраз читала що одна мігр консультантка радила подавати без дипломів, і потім всі дозапити по дипломах мали.
-
В Оттаві оформлення паспорта відбувається в одному місці - 331 Metcalfe Street, Ottawa
-
Друге- RNIP - чітко пише про дипломи ТА вес.
-
От перше це АІР
-
-
Я доречі теж так вважаю. Тепер!🥲 Я ще сумнівалась спочатку бо це ж багато сторінок виходить і щоб не заплутати офіцера. Але потім моя подруга каже ну але як забагато сторінок Каже люди з 10 дітьми подаються🤣 то скільки там сторінок Не залишають ж когось без пр😅
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago