PR CUAET
-
Теж аір?
-
Перший
-
Здравствуйте, для статистики: отправили в Эдмонтон 27го марта. Сегодня 17 июня получили справку о несудимости. В справке только текущая фамилия жены, без девичьей.
-
Я начиталась тут, тепер нервую. Я ще і переклад довідки про несудимість додала як ПДФ.. В один файл і оригінал і переклад. Це може стати причиною відправити мені файл назад?…
-
Это еще повезло… Меня все отправляют в HR А там овца сидит конченая, вроде я прощу счета фирмы указать Я уже больше недели пытаюсь объяснить за эту форму
-
Я питаю тому що тиждень тому приїзжав і мені не видали паспорт без коду в Резерв + якого там немає.
-
Я ледве впросив свого, менеджер сказала ми такого ще ніколи не бачили потрібно щоб директор вернувся з поїздки у ванкувер і дав добро, ось якось так
-
В цьому пункті вниз якщо спуститись то є наш CUAET у вийнятках коли не треба робити LMIA , покажіть їм прям з сайту цей пункт що КУАЕТ підходить
-
Не то слово, це були напружені дні..
-
@sh1zzanutaya [832833663] попереджений (1 of 3). Причина: за лексикою. Мові агресора ніц робити в цьому чаті Повідомлення видалено.
-
User Maria has 2/3 warnings; be careful! Reason: Слідкуйте за лексикою. Мові агресора ніц робити в цьому чаті Повідомлення видалено.
-
Вверху скрин, она выделила что не подходит, та и для AOS там мало что надо с их стороны выполнить
-
В какой он хоть провинции был и городе? Территориально сузьте территорию поиска парня.
-
Так , може, не підходять дійсно ? Критерії там - це не документи, а їхній обіг, кількість років, людей і реєстрація в Альберті
-
Можно узнать где вы работаете?
-
Удачі вам і терпіння
-
Я что уже только не кидал) А она: «мы не подходим по критериям к работодателю»🤦♂️
-
Я через провінційну Манітоби, якщо Ви про програму питаєте Я переживаю що вони відкриють файл, я його назвала «довідка з України, переклад» Там в одному ПДФ оригінал + переклад То їм треба проскролити вниз трохи до перекладу
-
Я скинув чеклист до AOS їй, вроді помогло
-
Spectrum Склад
12 Jan 2024, 17:45
199382/429574
19 minutes ago