PR CUAET
-
В какой он хоть провинции был и городе? Территориально сузьте территорию поиска парня.
-
Так , може, не підходять дійсно ? Критерії там - це не документи, а їхній обіг, кількість років, людей і реєстрація в Альберті
-
Можно узнать где вы работаете?
-
Удачі вам і терпіння
-
Я что уже только не кидал) А она: «мы не подходим по критериям к работодателю»🤦♂️
-
Я через провінційну Манітоби, якщо Ви про програму питаєте Я переживаю що вони відкриють файл, я його назвала «довідка з України, переклад» Там в одному ПДФ оригінал + переклад То їм треба проскролити вниз трохи до перекладу
-
Я скинув чеклист до AOS їй, вроді помогло
-
Spectrum Склад
-
Та роздруківка з фото, що видали Вам в клініці і є пруф оф медікал екзам. Можете загрузити той документ. Але скоріш за все ви маєте на руках не фіналізований варіант мед екзему. Його теж можна загружати як мед пруф. Якщо хочете заморочитися, звʼяжіться з клінікою і попросіть фіналізований документ проходження медекзаму. Також майте на увазі, що деякі клініки не тримають інформації про клієнта більше ніж 1 рік, тож будьте готові отримати відмову від клініки про надання цього фінального листа.
-
Фирма или сфера деятельности. Интересно чем занимается фирма, которая утверждает что не подходит. Я работаю на заводе и мои согласились дать без проблем
-
Нужна уже отдельную ветку в группе делать с этой декларацией
-
Фирма?
-
Главное чтобы они сохранили темп. Сегодня что-то мне не нравится, как бы опять не отморозились. Сидеть всем чатом, придумывать им оправдания как-то сильно уже надоело.
-
Довідка з Польщі Пункт 13: Zakres danych, które mają być przedmiotem informacji o osobie Що треба вписати?
-
Підкажіть будьласка, години видачі паспортів в Торонто. Щось не могу знайти ні на сайті ні в групі. Дякую)
-
Мобільні оператори теж можуть відслідити місцезнаходження
-
Вітаю, підскажить будьласка чи хтось подавав до WES диплом виданий в Донецьку ще в 2008, як зробити запит до вузу та отримати копію? Може хтось має такий досвід ? Дякую
-
Я теж чекаю з 24 квітня
-
Есть ли его адрес? Может кто то мог бы подъехать и спросить у менеджмента и соседей. Была мама, например , которая отследила сына по транзакциям банковской карты, но у него была ее карточка моно. И туда быстро приехали люди
-
И мой муж сегодня забрал паспорт в Эдмонтоне, без доп документов.
12 Jan 2024, 17:45
199394/432443
about a minute ago