PR CUAET
-
Скажіть, будь ласка, який офіс вам надсилав карти?
-
сдавали обидва, я і мій хлопець. В результаті в мене L7 R6 W7 S7. В хлопця було L11 R10 W7 S6. Він подав на апеляцію, стало L11 R10 W8 S6. По одному балу в обох на Express Entry не вистачає, плануємо пересдавати. Я думала знаю краще англійську, сдавали без підготовки, можливо якщо і правда підготуємось, сдамо краще, побачимо. Тому так, треба бути готовим до всього🤣🤪
-
Гумору там не було, де Ви його знайшли? Ну може тому і міняють законодавство, що багато таких випадків. Доречі що існують такі випадкі дізналася з Ваших слів. Да і до чого тут мій чи Ваш статус в Канаді? Хіба мова про статус? Добре, всім гарного вечора, ну і шановні, вибачайте за спам....пишу в чаті дуже рідко, але тут вже не витримала)
-
2-3 місяці на разі з практики. Потім швидко йде якщо ADR немає
-
У нас eCOPR також Монреаль, отримали 1 травня, поки тиша, сподіваюсь ось ось будуть якісь новини
-
Добрый вечер всем, подскажите а то мне не пришло подтверждение что они получили, после (eligibility requirements) я отправила документы по ссылке которую они указали, я все правильно сделала или нужно было через g key portal?
-
так все вірно ви зробили. документи відправляти на електронну пошту вказану в Approval letter
-
добрий вечір! чи є тут ті хто подавався на гуманітарну самостійно? чи може порадити імміграційного консультанта?