PR CUAET
-
добрий вечір! чи є тут ті хто подавався на гуманітарну самостійно? чи може порадити імміграційного консультанта?
-
Я правильно понимаю, мне нужно дополнительно подать переведенный заверенный диплом магистра со всеми оценками?
-
@OstapBosak Доброго дня, чи можна подаватись на AOS з джоб офером Carmen/Welder якщо перша з цих професій не потребує ліцензії, а друга потребує? Я не впевнена чи погодиться НR змінити джоб офер, бо це буде не правдива інформація. NOC: 72403 carmen, 72106 welder.
-
Доброго дня. Зробив дещо канадцю і він попросив у мене інвойс, а потім запитує про підтвердження статусу резидента. Просить щоб я звернувся в CRA. Що саме я маю йому надати? (я тільки декілька місяців в Канаді, приїхав по CUAET) Буду вдячний за допомогу.
-
Звʼязуватися безпосередньо з інстанціями
-
доброго вечора, маю питання щодо зміни адреси в усіх базах. я буду переїжджати в іншу провінцію і якщо правильно розумію мені потрібно буде змінювати адресу в банку, мед. страховці і тд як я можу це зробити, можете підказати будь ласка? заздалегідь дякую
-
По якому стріму Ви якщо не секрет?
-
Підскажіть будь ласка як правильно заповнити цю сторінку. 11 класів в школі, 4 роки на бакалавра і 1,5 на магістра