PR CUAET
-
Нажаль,немаю ніякого листа:(
-
Только что зашла в IRCC account и увидела это письмо о котором говорили со всеми пунктами по программе!🤦♀️Чего я этого раньше не сделала и мучалась догадками … Получается по финансовым причинам не может она быть inadmissible!
-
А яка в вас Провінція, та по якій ви програмі подавалися, якщо можете поділитися?
-
Бачу що не склад, то заноза в дупі. Майжі всі мають проблеми
-
Якщо отримали лист-підтвердження, що заявка надіслана, то, думаю, нічого страшного в тому немає. Я помітила зміни в My NS кабінеті, можливо, якісь технічні проблеми через оновлення сайту.
-
Я зараз вас заспокою. Якщо б ця пауза була у кінці травня то ще б були сумніви. Зараз немає. Програма працює кожен день. Сьогодні напевно були апдейти у тієї більшості якої не має в чаті
-
3 тижні
-
3 тижні
-
Так, в Оттаві є і Посольство і консульство.. Лист -підтвердження то прийшов на пошту, але адреси там немає..
-
26 квітня отримали Портал 2 1 травня eCOPR Подача була 18 жовтня
-
Есть у кого-то слоты на эту или следующую недели? Важно знать, какие сейчас требования к подаче на новый паспорт
-
Так, можна. Коли будете шукати в своєму місті центр, то вибирайте там де є на папері, уважно перегляньте
-
Друзі, дайте раду! Я з дітьми в Канаді, зараз у моїх дітей закінчується паспорт, ми його продовжили через запис у консульстві. Щоб продовжити візи мені треба подати в Іrcc тільки на візи чи на стаді перміт також, бо вони навчаються в школі?
-
Банк, страхова, місцеві айді/водійські права; CRA, різні апп - але це вже онлайн, MSCA якщо маєте аккаунт, на різні утілітіз також, провайдер вайфай & телефону, повідомити HR щоб вони все правильно вказали в наступні Т4
-
Можливо хтось, продовжував паспорт, для цього теж потрібно оновити дані в Резерв+?
-
Не зрозуміла питання?…
-
А для чого відсрочку вам?
-
Дякую 🤦♀️Тобто полегшення поки що не працює ?)))
-
@Escbrk [305145054] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 18/06/2024 04:11.
-
Дякую!)
12 Jan 2024, 17:45
199479/384788
4 minutes ago