PR CUAET
-
@Escbrk [305145054] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 18/06/2024 04:11.
-
Так потрібні паспорта для дітей
-
Это по семейной программе? А какие они просили документы чтобы показать финансы? И вам это пришло на эмайл? У меня маме 74 года
-
Думаю, треба ще деякий час мабудь почекати… Можливо дні або тижні, щоб зрозуміти яким шляхом діяти у Вашому випадку.
-
Я вот не понимаю она прошла или нет? В первом сообщении вы писали как я понимаю она не прошла, а сейчас я понимаю что прошла . Напишите пожалуйста 🙏
-
С этим всем у меня скоро крыша поедет. Там война, а здесь проблемы
-
Привіт. Підскажіть, будь ласка, сьогодні останній день щоб оновити свої дані в Реєстр+? Що буде якщо не оновити?
-
Доброго вечора усім! По по прибуттю до Канади рік тому (червень 2023)сину видали в аеропорту стаді та ворк перміти до кінцевої дати дії його паспорта( березень 2025) Сьогодні він отримав новий паспорт у зв'язку з його 16 літтям. Треба починати процесс подовження вже зараз?Чи можливо подовжити обидва перміти одночасно? Чим відрізняється процес подовження зараз(після 31 березня)?, чи треба в аплікації якимось чином вказувати CUAET.? Можливо хтось поділитися корисними посиланнями. Щиро дякую за відповіді!!
-
Значит прошла, супер 🙏