PR CUAET
-
То что я перевела с письма они просят финансы предоставить. Если это так, может ваш доход предоставить и написать письмо что она с вами и финансово вы её содержите
-
Нет, 2 месяца всего, т. е. ещё один в запасе. Последний день это чтобы стать на учёт в консульстве.
-
Подивіться через пошук по гілці. Тут багато і тих, і інших, також вище в повідомленнях є перелік консультантів.
-
Дивиться applicant and members are not inadmissible Це подвійне заперечення Аплікант ні неадмісбл, тобто не не підходить під програму
-
Підкажіть будь ласка чи була в когось така помилка коли пробували добавити або видалити людину з будь-якої форми?
-
Доброго вечора. 4 місяці назад подала на продовження ворк перміту. Досі немає відповіді, починаю переживати. Як думаєте, чи є сенс заповнити кризову форму зі своїм запитом?
-
На стаді перміт або візітор рекорд в першу чергу, бо саме цей документ дозволяє дітям тут знаходитись, а не віза! На візу подаєтесь, для того щоб можна було виїзжати і знов вʼїзджати до Канади
-
Как минимум нужно приложение обновить, если есть новая версия. Там и будет этот код.
-
Я идентифицировался через ПриватБанк. Приложение РЕЗЕРВ+ дало сообщение, что Ваши данные сейчас обновлены. А Вы что именно имеете ввиду? Я не очень понял…
-
Доброго вечора! Подала заявку на ворк перміт дочці 16 років. Надіслав IRCC запит на оплату на біометрію 85кад і за саму заявку треба сплатити 155кад. Не можу знайти реквізити куди сплачувати. Підкажіть будь-ласка хто в курсі. Дякую
-
Для чого потрібно мати відсрочку ? Для яких дій, я не зрозумів просто
-
І взагалі не важливо який вік. Можете бути безробітним 20 років і так їм і написати все рівно дадуть
-
Я ж вам написав що не відмовили а ви знову за своє). Не можуть вони відмовляти по фінансам вони це і написали, що вона підходить томущо по всім пунктам admissible а по фінансам inadmissible
-
📲Штрафи за порушення військового обліку можна буде сплачувати через Дію, – постанова Уряду #новини
-
Ужас, вроде говорили в группе что что пожилые по семейной все пройдут. А теперь получается что начали отказывать. Это ужасно
-
Цікава інфа за соц мережі Я своі дані там не свічу шоб не хакнули😅 Але я також не памʼятаю де там треба було вписувати усі соц мережі в заявці на федеральному рівні Наче ж там не було такого пункту
-
Я теж так думаю, але з роботи дали другий 🙈
-
❗️Штрих-коди стають обов'язковими тільки при видачі нових документів через ТЦК — Міноборони Тож, громадяни, які отримують нові військово-облікові документи, повинні мати окремий номер запису в реєстрі «Оберіг». У разі оновлення персональних даних через ТЦК, ЦНАП або «Резерв+» — штрих-коди НЕ обов‘язкові. #новини
-
Благодарю Вас за подсказку! Об этом я не знал.
-
Добрий день, можливо хтось знає, якщо навчаєшся фул/парт тайм в коледжі чи буде надходити виплата income assistance?
12 Jan 2024, 17:45
199519/439026
less than a minute ago