PR CUAET
-
Ну про роботу юриста то звичайно зрозуміло, так а мито є чи ні?
-
Доброго ранку, підкажіть, як краще підгружати фізичні фото? Зробити їх фотографію чи їх відсканувати? Як хто робив, поділіться будь ласка?
-
Я буквально тільки що кидала силку на чек лист по АОС у цій гілці
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. Я зараз заповнюю анкету на новий дозвіл на роботу у зв'язку з новим паспортом. Старий паспорт із візою та дозволом на роботу дійсний до 2025 року. Питання: можу я одночасно подати на продовження візи та продовження дозволу на роботу чи мені треба спочатку отримати новий work permit, а потім подаватись на візу?
-
Зайдіть в гілку Альберта, люди звідтіля вам бистріше розкажуть. AOS
-
Alberta
-
Добрий день,може хтось знає,якщо виробили дитині новий паспорт(старий був продовжений до 2025)але її візітор перміт ще теж дійсний до 2025 року.Можна просто внести зміни в нього якось чи потрібно оформляти заявку на новий візитор,а тоді і на нову візу.Планується влітку подорож за межі Канади.
-
Спасибо!
-
Яка саме провінція?
-
Доброго дня! В мене таке питання. Для подачі на провінцію що треба від мого роботодавця? Лист, контракт, підтвердження зарплати тощо?
-
Щиро дякую, Остап!
-
Спасибо,супер)
-
так, тільки установ)
-
Добрый день ) подскажите - если брать вытяг в дии,то этот вытяг для надання в установи иноземних держав?)
-
Спасибо. Я косметолог. NOC под express entry подходит. Скажите пожалуйста, под провинциальные подойдет?
-
Дякую
-
Звісно коштує, робота адвоката, мито - якщо воно є.
-
Ви радите оплатити і чекати?Скільки часу з моменту подачі на федеральний етап вже пройшло?
-
Плюс загугліть job offer template
-
Ні, може виглядати як хочете, головне вказати усі потрібні критерії, які можете знайти у чек листі.
12 Jan 2024, 17:45
19957/434463
41 minutes ago