PR CUAET
-
Привіт, таке питання: якщо диплом/додаток до нього вже на двох мовах перекладений і на зворотній стороні стоїть печатка від МОН і номер апостиля який я вводив на сайті enic і показує що це дійсно я закінчив вуз.То мені всеодно потрібно робити через сайт enic (щоб вони самі відправляли до WES) ? Чи я можу сам відправити диплом/додаток поштою? Просто на сайті WES пише що вони приймають від самих ENIC, якщо я правильно зрозумів, можливо хтось з таким стикався? Дякую за відповідь :)
-
Может и парочку контактов дадите?
-
Был ли дозопрос на медицину или приняли старую для CUAET?
-
WES не робить евалюацію без ENIC
-
Дякую дуже ще раз!
-
2 міс чекали на пластик
-
Спасибо))
-
Пока не было
-
Так теперь заявки просто будут принимать в конкретные даты. Не факт, правда, что сервер не ляжет опять. Там на сайте у них график есть до конца года.
-
Та їх дуже багато. Можу написати в приват, де я робила
-
Не знаю, не знаю... Может и так, как с AOS. 9-го июля увидим)) Сейчас поищу
-
Ну надеюсь не так будет, как с АОS. А где это расписание?
-
Спасибо. Не густо конечно. Лучше бы с aos и хоспиталити забрали
-
www.alberta.ca/aaip-processing-times-and-inventory#jumplinks-2
-
Не за что. Там желающих на место в разы больше, я думаю.
-
t.me/ministry_of_defense_ua/9732 Типу якщо вам не видають новий документ після оновлення даних, то на ньому може не бути qr/штрих кода і цей документ буде валідний. Як це буде працювати закордоном звісно ж ніхто не знає
-
Я маю ПР в Польщі. Отримала перед самим вильотом до Канади. Скажіть будь ласка, чи це робить неможливим мою подачу на ПР по гуманітарній програмі тут?
-
Усім привіт. Питання для тих хто встановив Резерв+: 1.Я не проходив мед комісію і т.д. При цьому випадку, після реєстрації в резерві я зможу отримати паспорт? 2.Як швидко оновлюються дані? Наприклад якщо я в один день зареєструюсь, чи зможу я піти отримувати паспорт? Дякую за відповіді!
-
Підкажіть будь ласка ,чи можливо повернути собі українське посвідчення водія коли залишаєш Канаду.???якщо це можливо то куди звертатись?
-
У меня подтянуло QR и состояние "на учёте" но вопрос или консульство примет если нет отсрочки и не пройдена ВЛК
12 Jan 2024, 17:45
199655/428808
15 minutes ago