PR CUAET
-
Вітаю. SIN автоматично зміниться за кілька тижнів.
-
Кабінет створюєте або ви або консультант, якшо ви працюєте з консультантом, то всі питання до нього, на якому ви етапі, які рухи...
-
Дякую
-
Можливий виїзд до України по продовженому паспорту чи ні?
-
t.me/prcuaet/39907/226957
-
Дякую, на завтра я маю зустріч будемо розбиратися
-
В інших консульствах немає можливості оплати на місці
-
Вітаю. Ви можете зателефонувати в CRA, щоб розібратись детальніше чому саме було прийнято таке рішення.
-
На місці можна лише в Едмонтоні (дебет карткою канадського банку)
-
А в когось ще залишилась заявка в драфті? Дадуть дозаповнити чи вона видалиться?
-
Я можу подивитись стан вашоі деклараціі. Я бухгалтер, це безкоштовно
-
Здравствуйте. Это время Торонто или Украины? Спасибо!
-
Дякую!
-
Тобто всерівно треба просити ліцензію, якщо вана є? Чи може таке будь що її не буде, якщо це IT компанія? @OstapBosak Дякую за увагу.
-
Мій чоловік ось відновлював права, через Дію здається, але не впевнена, 700 чи 800 грн, доставили за адресою в Україні. Якщо не розберетеся як, напишіть мені ввечері, я в нього розпитаю як це зробити
-
А якщо лише такий сертифікат?
-
Це марна втрата часу, там сидить людина завдання якоі відфутболити вас. В крайньму випадку просто розказати те що ви самі можете нагуглити
-
Так, треба
-
Вітаю. Це питання ви маєте обговорити з PR консультантом. З точки зору податків якщо ви подасте ваш дохід з Польщі в декларацію, то проблем не буде.
-
При такому малому доході ви нічого не отримаєте з FHSA. Самий внесок буде перенесено на 25 рік
12 Jan 2024, 17:45
199820/434773
about a minute ago