PR CUAET
-
А доречі, якщо компанія працює у багатьох містах, то треба показати усі ліцензії чи достатньо лише тої, де саме ти і працюєш?
-
Ребята, эти агентства предлагают разные виды справок о несудимости- с апостилем и без за разную стоимость. Как узнать требует ли Канада апостиль?
-
Терміни розгляду при подачі з України- 267 днів. Процес загальний як завжди до війни було, з документами і так далі. Canada.ca
-
Таке буває. Треба дивитися вимоги міста до ліензування щоб розуміти чи має вона в них бути
-
Виходить, нема сенсу платити зараз за DHL тим, хто подається в Оттаві
-
Повна розмова
-
В такому випадку ви скорше будете не податковий резидент в Канаді і ніяких податків не мусите платити.
-
Добрий день усім, ось коли наступна дипломатична доставка запланована, якщо цікаво
-
На даний момент, Канада не потребує апостиль на іноземних документах, але це вже за вашим бажанням, так як Канада вже визнає апостилі)
-
Дякую за відповідь
-
Дякую! А чи потрібно платити податки в Канаді, якщо я їх буду платити в Польщі по звичайному трудовому договору? Як уникнути подвійного оподаткування?
-
Не хочеться мірятися бідою, та все ж, мушу сказати, що на західній Україні також є сирени, у моєї доньки, наприклад, досі панічні атаки коли чує будь яку сирену (швидка, пожежна). Хлопці з Західної Україні також воюють. Моєму старшому сину скоро 18, то ж перспективи так собі. Ну і батько його на війні.
-
як бісить..... наша справа в ступорі... всі до нас...після нас вже з еКопр... а в нас навіть портал1 не прийшов (((((( як вони то роблять... чому не по черзі
-
все що не поміщається чи не скорочується чи замало рядків - пишіть loe і завантажуйте до аплікації
-
2. В мене також не вмістилось, тому я написала просто College, а потім зробила LOE та написала повні назви.
-
1. Транзит не треба вказувати, тільки повноцінні подорожі.
-
В Едмонтоні обіцяли доставку в червні, а привезли паспорти навіть трохи раніше - у кінці травня.
-
Подскажите пожалуйста если сами заполняли формы на программу можно к Вам обратиться с вопросами по поводу заполнения очень много не понятно. Заранее спасибо.
-
Якщо ви < 186 днів проживаєте в Канаді
-
Що ви можете порадити в такому випадку, щоб уникнути подвійного податку в обох країнах?
12 Jan 2024, 17:45
199876/429577
about a minute ago