PR CUAET
-
Тоді можливо я щось не розумію. Уточніть, будь ласка, які 4 мінімальні вимоги програми? І чи буде достатньо, якщо в парі буде відповідати цим вимогам тільки один головний заявник? Був би дуже вдячний за відповідь
-
То як радите, краще подати таки на відновлення статусу чи чекати оновлень по аплікації на новий перміт?
-
А сколько времени считается свежая? Полгода?
-
Так, якщо перший дорослий буде мати постійну роботу
-
Виходить так
-
Так, візитор. Виходить, якщо я правильно розумію розʼяснення на сайті ircc, статус закінчується не тоді, коли візі тор рекорд, а датою, яка стоїть біля must leave Canada . То виходить він не втрачений ще. Я заплуталась
-
А якщо один з дорослих отримає ворк перміт то чи можливо буде потім отримати і другому дорослому?
-
В цій програмі взагалі немає жодних балів. Як тільки виконали чотири мінімальних вимоги програми можете відразу подаватися
-
А видосы - тут youtube.com/playlist?list=PLWF0AW0Ncw0QRhW9kVEv3n5V7WiVFEhUq&si=LRQ8Atbjpt2QLKtL
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи є різниця в кількості балів, які треба набрати, якщо подаватись на alberta opportunity stream одному, або в парі??
-
3-24 місяці
-
Відразу, без фото можуть просто завернути її як неповну
-
Якщо довідка свіжа то це не мало би впливати
-
Це все потрібно буде заповнювати. Хоча би приблизно. Також якщо побачити що не встигаєте виготовити візу для дитини хоча б одному з дорослих дуже рекомендую приїхати до кінця березня 2024 року
-
На биометрию придет отдельное письмо . Оплатили теперь ждем его.
-
Можуть бути тому якщо можливо переробіть на Новий
-
А подскажите, пожалуйста, если жил полгода в какой-то стране, получил справку о несудимости, а после съездил туда ещё раз на две недели. Теперь надо заново переделывать справку или такой короткий срок пребывания не мешает?
-
Хммм, прикольно. А це який статус? Візитор?
-
Так
-
Так, через той що з gckey
12 Jan 2024, 17:45
19988/431096
4 minutes ago