PR CUAET
-
6 місяць мабуть а не 7
-
Приходив лист, що документи отримано і наш файл оновлено. Десь через місяць лист приходив
-
-
Я їду через тиждень на подачу з резервом+
-
Доброе утро, вопрос по Крымчанам. Нужно ли им указывать Русс гражданство? 1 вариант - не указывать в формах, но дополнительно объяснить что оно есть и не имеет юридической силы. 2 указать что есть , но дополнительно объяснить что но не имеет юридической силы?
-
В мене так само
-
так це був одиничний випадок - і ми вирішили тут в чаті, що офіцер який дав цей запит трішки був невиспаний і забувся😊
-
Вітаю, отримала з консульства України справку про відсутність судимості, вказано моє ім'я та прізвище, але не вказали у дужках моє дівоче прізвище, коли писала заяву то вказувала англійською як воно має буди, консульство його не вказало, це ж помилка так?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласк. У дітей закінчується візітор рекордс( виїжджали з Канади). Будемо подаватися на Стаді. Також діти отримали нові паспорти. А ми отримали нові Ворк перміти. А ось на Провінцію подано все старе. Питання: на якому етапі і як добавляти нову інформацію. Чи можна добавляти зразу? Чи потрібно і старі і нові? Чи не буде це проблемою, що Провінційна виходить по інших документах. Як краще діяти? Щиро дякую