PR CUAET
-
Можливо, це залежить від провінції. У БК у 19 вже не приймають. Дивно, що з ворк пермітом не прийняли.
-
Вітаю, отримала з консульства України справку про відсутність судимості, вказано моє ім'я та прізвище, але не вказали у дужках моє дівоче прізвище, коли писала заяву то вказувала англійською як воно має буди, консульство його не вказало, це ж помилка так?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласк. У дітей закінчується візітор рекордс( виїжджали з Канади). Будемо подаватися на Стаді. Також діти отримали нові паспорти. А ми отримали нові Ворк перміти. А ось на Провінцію подано все старе. Питання: на якому етапі і як добавляти нову інформацію. Чи можна добавляти зразу? Чи потрібно і старі і нові? Чи не буде це проблемою, що Провінційна виходить по інших документах. Як краще діяти? Щиро дякую
-
У меня тоже через неделю в Эдмонтоне. Вопрос только или он примет с Резерв+ если нет отсрочки
-
А листи підтримки потрібні від тих у кого канадський паспорт чи і ті в коно піар дідійдуть?
-
В мене статус на обліку, тому я не бачу жадних перешкод, але сподіваюсь що на цьому тижні хтось спробує податись і дасть фідбек
-
Вітаю, отримала з консульства України справку про відсутність судимості, вказано моє ім'я та прізвище, але не вказали у дужках моє дівоче прізвище, коли писала заяву то вказувала англійською як воно має буди, консульство його не вказало, це ж помилка так?
-
Подавали з Думанською
-
Дякую, дивилася пошук по чату, просто на сайті консульства не вказали що потрібно свідоцтво про шлюб додати, коли змінювала прізвище, сподіваюсь така підійде. Ще вони написали не Mrs. a Ms. Це хоч не суттева помилка? 😂
-
В Україні, якщо ви скоїте злочин, а потім зміните прізвище, то кримінальні справи по ньому все одно будуть відображатися,
-
ПР подойдет. Постоянные резиденты - это главное. ПР или citizenship - не столь важно.
-
И паспорта и ПР подходит
-
Ну, у багатьох, хто отримав ПР, теж були довідки лише з теперішнім прізвищем. Якщо офіцер зробить дозапит на нову довідку (з попереднім прізвищем), ви зможете їх швидко оформити або з Дії, або з однієї з багатьох українських агенцій (бюро перекладу, юридичні фірми)
-
Добрий день. Апостиль на роздруковану довідку з дії ставлять?
-
Підкажіть будьласка, хтось губив ВП? Як довго чекати на відновлення?
-
Найчастіше - коли людина, яка до вас звертається, не знає, чи ви заміжня чи ні. У той час як Mrs - до заміжньої а Miss - до незаміжньої. Тож Ms не є помилкою
-
Ms відноситься до будь-якої людини жіночої статі.
-
Добрий день. Чи є хтось , хто розуміється на цьому . Я в Канаді 1.5 року . Здав мед екзамени одразу по прильоту . Тепер знову прийшов лист про проходження медогляду. Кажуть що я мушу пройти до 30 червня
-
Якщо агенція для вас це робить, то вони (за вашим проханням) проставляють у МВС на ній апостиль Якщо ж ви самі роздрукуєте довідку і подасте не проставляння апостилю, то якщо в Україні, то можливо (бо вони можуть пробити її по базі, чи справжня), якщо ж у Канаді - то ні.
-
Думала що Ms. це якщо не заміжня, ну сподіваюсь що все пройде ок, дякую
12 Jan 2024, 17:45
200032/466568
5 minutes ago