Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1016862956T Offline
    t1016862956T Offline
    Oksana Zubairu
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь-ласка якщо в Reference Letter в Education там вказано: A University or college diploma or degree in social work, human services, psyhology, nursing/medical, or theology/biblical studies is prefered. Вища освіта є але не в цих напрямках. Prefered це значить не обов'язково, правильно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t543497307T Offline
    t543497307T Offline
    Алла
    wrote on last edited by
    Подалась 22.11.23 АОР 23.05.24 Запит на біометрію 12.06.24 Здала біометрію 17.06.24
    1 Reply Last reply
    0
  • t543497307T Offline
    t543497307T Offline
    Алла
    wrote on last edited by
    Підкажіть, пліз, як на тому сайті глянути статус своєї заявки, чи зарахована там біометрія. По лінку з листа на емейл заходжу, вибираю програму PR, потім ввожу номер справи, прізвище, дату народж, місце народж і ніфіга не зназодить. Шукаю по номеру UCI , теж не знаходить заявку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Подскажите плз отдадут ли мужу паспорт ребенка, если подавала на оформление паспорта я? И не придется ли для этого ему обновлять свои данные в резерве? Эдмонтон
    1 Reply Last reply
    0
  • t1016862956T Offline
    t1016862956T Offline
    Oksana Zubairu
    wrote on last edited by
    у нас всі документи HRом підписані
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Еліджибиті пас був на тому тижні за 29 та 30 жовтня. На цьому жодного.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5165040659T Offline
    t5165040659T Offline
    Tony B
    wrote on last edited by
    Всiм привiт! Пiд час заповнення application форми для куает багато в чому змiнив факти, наприклад освiтнiй рiвень та досвiд подорожей для того, щоб отримати вiзу. I зараз я знаю, якщо буду подаватися на пiap, я скорiш за все отримаю вiдмову за misrepresentation. Я б хотiв попросити контакт юриста, хто мiг би допомогти менi в моему випадку. Або якщо хтось мае будь-яку пораду або зтикався з такою ситуацiею , буду дуже вдячний , якщо вiдповiсте в приватнi повiдомлення. Важливо : будь-ласка не треба осуджень або залякувань, я розумiю наслiдки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підскажіть будь ласка хто знає,подзвонив у СRA ,пояснив як зміг що не можу зареєструватися у кабінеті хоча податкову відправили,усе "задейтили",жінка з CRA сказала чекати на лист по пошті на адресу проживання.Чи правильно я її зрозумів?тільки після цього листа зможу зарееструватися?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    И еще вопросик кто из мужчин подавался на паспорт в период 22-24 апреля, у вас есть движения по паспорту? У мужа вот так и не меняется уже 2 месяца
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Lytovchenko
    wrote on last edited by
    А якого числа отримали номінацію і коли подавалися?
    1 Reply Last reply
    0
  • t514337091T Offline
    t514337091T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Правильно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalia
    wrote on last edited by
    Про тексти/письменну частину екзамену: вона мені здалася найлегшою в порівнянні з іншими. Перше що мене дуже здивувало і чого я не очікувала це розмір того писання - його на мою думку дуже мало. Я так переживала чи встигну я написати, розвинути там ту ідею, а там по факту запитують написати параграф-відповідь на якусь тему на 200 слів. В мене теми були такі:1. Ви живете у квартирі і останнім часом ви спостерігаєте що багато хто з ваших сусідів коли виносять пакети зі сміттям то не несуть його вниз навулицю там де контейнер для сміття, а просто залишають в коридорі біля своїх дверей на не визначений час. Напишіть лист-скаргу вашому лендлорду, поясніть у чому полягає небезпека ситуації та порадьте можливі рішення проблеми. 2. Коли ви ходите обідати в ресторан чому ви віддасте перевагу: одноразовим столовим приборам чи столові прилади з нержавіючої сталі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vova
    wrote on last edited by
    через який портал дивитесь? Я прилінкував application до IRCC secure account - і там видно інформацію про біометрію
    1 Reply Last reply
    0
  • t690496504T Offline
    t690496504T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Дякую, а можна ім‘я будь ласка? І якщо можна приблизну ціну роботи адвоката.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    Всем спасибо кто поможет разобраться . Я была у двоих эмиграционных консультантов по поводу PR. Я 3 месяца как работаю только , и это рекрутинг компания , они наняли меня а работаю я с товарами другой компании в Walmart как visitor . Один консультант сказал это норм для PR, вторая сказала что такой опыт не подходить для OAS . Помогите узнать точно моя работа подходит или нет ?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t657248808T Offline
    t657248808T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Спасибо большое!
    1 Reply Last reply
    0
  • t514337091T Offline
    t514337091T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Рада,что для вас это легко, мне и 150 из себя выдавить бывает сложно, я ж говорю, если люди могут писать сочинения- то ок, а если нет, то хоть на каком языке..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalia
    wrote on last edited by
    Отлично, вы на очень правильном пути. Я вам очень желаю здать так как вы хотите и выше❤️❤️❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pupsik
    wrote on last edited by
    Я с телефона заполнял, правда, набранный предварительно файл с ответами был перед глазами. Довольно таки быстро. Ну а к загрузке файлов с телефона я был не готов. С лаптопа было проще..
    1 Reply Last reply
    0
  • t514337091T Offline
    t514337091T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Да, так и делаю, просто бывает тема хоть немного идет, а бывает смотрю в экран и не могу понять.... с чего начать, я пишу сочинения даю чату джпт переписывать и беру у него умные фразы)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags