PR CUAET
-
Сама кількість дітей, якщо тільки приїхали - не аргумент. А 5+ може бути і мінусом, якщо це впливає на самозабезпеченість
-
Середнього немає. Кому як. Гуманітарна може і до двох років крутитися
-
Це не то саме це просто довідка з місця працевлаштування. Тут це називають employment letter or employment reference
-
Тому що на піар з першого разу якщо є на це підстави в принципі податися може практично кожен. Зробити ЛМІА з першого разу без допомоги це практично талант
-
Тому я люблю звичайні ЛМІА. Там довгострокових обов'язків в принципі ніяких. Але сама процедура все-таки трошки складніша через потребу реклами для канадських кандидатів. А вимоги до реклами там дуже строгі і складні. Там взагалі на всю процедуру порядка 60 сторінок інструкцій. Із них десь третина критичні якщо хоч одну пропустили починайте спочатку Тому в мене наприклад проста подача на піар для одної людини коштує 1900 доларів а лміа починається від 3000
-
Я на таком сайте не делала, сейчас посмотрю что там на том сайте где я регистрировалась
-
Мне кажется, они совсем недавно это сделали
-
Вот, посмотрите go.mfa.gov.ua/
-
Ничего подобного у меня не было
-
Якщо чоловік був частиною заявки дружини на пр то вона отримає копр а він отримає запит паспорту на вклейку іміграційної візи Тобто результатом отримання піару в випадку чоловіка буде якраз отримання цієї візи на в'їзд
-
Дуже дякую Вам за змістовну відповідь 🙏🤗
-
Для регистрации очереди на сайте консульства требуется верификация через дию
-
Але готуйте з собою максимально всі документи пояснення і розуміти що це може бути трошки процесом
-
Тобто ті хто щойно виїхали вертаються назад в принципі мали би проїхати без проблем
-
Там нічого страшного не написано це більше стосується людей які прострочили кількість часу яку вони повинні прожити в Канаді як постійні резиденти
-
Запись на сайте, не через дию! Выбираете Регистрируйтесь и все. В чем проблема? По живой очереди не принимают
-
Якщо в дитини на той момент вже буде фактично статус пр то візу він зробити не зможе. Якщо самої карти на той момент не буде йому потрібно буде звертатися в консульство Канади в США для отримання prtd - permanent resident travel document
-
Це при умові що в США ви також заїхали з Канади
-
Добрий вечір, в мене через місяць закінчується закритий ворк перміт. Чи можу я податись на відкритий ворк перміт? Закритий отримала ще до війни
-
Ваші візи на той момент будуть вже не дійсні. Проте саме перетин кордону машиною або пішки з США теоретично можливий по копр. Але це не без ризиків
12 Jan 2024, 17:45
20016/428808
11 minutes ago