PR CUAET
-
Це не то саме це просто довідка з місця працевлаштування. Тут це називають employment letter or employment reference
-
Тому що на піар з першого разу якщо є на це підстави в принципі податися може практично кожен. Зробити ЛМІА з першого разу без допомоги це практично талант
-
Тому я люблю звичайні ЛМІА. Там довгострокових обов'язків в принципі ніяких. Але сама процедура все-таки трошки складніша через потребу реклами для канадських кандидатів. А вимоги до реклами там дуже строгі і складні. Там взагалі на всю процедуру порядка 60 сторінок інструкцій. Із них десь третина критичні якщо хоч одну пропустили починайте спочатку Тому в мене наприклад проста подача на піар для одної людини коштує 1900 доларів а лміа починається від 3000
-
Я на таком сайте не делала, сейчас посмотрю что там на том сайте где я регистрировалась
-
Мне кажется, они совсем недавно это сделали
-
Вот, посмотрите go.mfa.gov.ua/
-
Ничего подобного у меня не было
-
Якщо чоловік був частиною заявки дружини на пр то вона отримає копр а він отримає запит паспорту на вклейку іміграційної візи Тобто результатом отримання піару в випадку чоловіка буде якраз отримання цієї візи на в'їзд
-
Дуже дякую Вам за змістовну відповідь 🙏🤗
-
Для регистрации очереди на сайте консульства требуется верификация через дию
-
Але готуйте з собою максимально всі документи пояснення і розуміти що це може бути трошки процесом
-
Тобто ті хто щойно виїхали вертаються назад в принципі мали би проїхати без проблем
-
Там нічого страшного не написано це більше стосується людей які прострочили кількість часу яку вони повинні прожити в Канаді як постійні резиденти
-
Запись на сайте, не через дию! Выбираете Регистрируйтесь и все. В чем проблема? По живой очереди не принимают
-
Якщо в дитини на той момент вже буде фактично статус пр то візу він зробити не зможе. Якщо самої карти на той момент не буде йому потрібно буде звертатися в консульство Канади в США для отримання prtd - permanent resident travel document
-
Це при умові що в США ви також заїхали з Канади
-
Добрий вечір, в мене через місяць закінчується закритий ворк перміт. Чи можу я податись на відкритий ворк перміт? Закритий отримала ще до війни
-
Ваші візи на той момент будуть вже не дійсні. Проте саме перетин кордону машиною або пішки з США теоретично можливий по копр. Але це не без ризиків
-
Кто вам сказал что через дію?
-
Обов'язку подавати у вас немає тому що по факту ви там шість місяців не були. Але це не відміняє того що офіцер може її попросити через те що він бачить цю історію
12 Jan 2024, 17:45
20018/474652
4 days ago