PR CUAET
-
Да, у нас было точно так же, но по другой программе. Вернули документы и оплату
-
Я точно не памʼятаю, але хіба в першій формі, з 6 кроків, десь вказувалось національність чи наявність CUAET? Після заповнення аплікації з усіма документами так, але перед тим мені здається пріоритет був звичайний
-
14 років
-
Всем привет ) Подскажите , пожалуйста , в Торонто на этой-прошлой неделе выдавали кому-то паспорта (мужчинам) ? Есть информация, что там поменяли консула и без регистрации в резерв+ не выдают никому? Так ли это? Спасибо
-
Зверніться до них щодо цього. Здебільшого консультантів мають ціну
-
Так) Тільки чому вони не дозапросили фото, не зрозуміло Тим більш я вказав що він не їде у Канаду 🤷
-
Скажіть, а син повнолітній?
-
Скажіть будь ласка, з будь-яким із цих консультантів можна проконсультуватися безкоштовно стосовно цих всіх питань та попередніх історій заявок ?
-
Спеціально для Вас: t.me/prcuaet/118758/180792
-
Себто вам відмовили? Повернули документи
-
Так Печатка - if applicable Підпис і контакти обовʼязково
-
Як вам зазначила моя колега вище - через ЛоЕ і бажано з консультантом
-
Всім привіт. Підкажіть будь-ласка, коли приходить імейл з запитом на зріст, колір очей і т.д, то треба відписати на цей самий імейл чи ні?
-
Чи підходить диплом бакалавра чи тільки спеціаліст/магістр?
-
Всім привіт. Підкажіть будь-ласка, коли приходить імейл з запитом на зріст, колір очей і т.д, то треба відписати на цей самий імейл чи ні?
-
Доброго дня , підкажіть , кому через скільки прийшов крімінвл чек з Німеччини? Відправив 24 квітня, він був доставлений 3 травня і досі чекаю , може є якийсь мейл щоб їм написати ? Дякую
-
Ось я якраз трохи вище написала
-
Доброго дня! Можливо в когось була схожа ситуація: я подала на продовження ворк перміту в березні 2024, аплікація досі в процесі, при цьому я не просила зняти обмеження, а зараз на роботі просять ворк перміт зі знятими обмеженнями. Це потрібно знову подавати на новий ворк перміт з позначкою "зняття обмежень "? Чи писати в кризову ? Дякую!
-
Щиро дякую, тому що планував податись на експрес ентрі тому що не встигаю зі своїм паспортом щоб повністю PR отримати
-
❌ Нагадування - гілка лише для Хронології Питання і дискусії переносимо в гілку «Федеральний етап» або будуть видалятися Дякуємо
12 Jan 2024, 17:45
200212/435863
3 minutes ago