PR CUAET
-
Ось я якраз трохи вище написала
-
Доброго дня! Можливо в когось була схожа ситуація: я подала на продовження ворк перміту в березні 2024, аплікація досі в процесі, при цьому я не просила зняти обмеження, а зараз на роботі просять ворк перміт зі знятими обмеженнями. Це потрібно знову подавати на новий ворк перміт з позначкою "зняття обмежень "? Чи писати в кризову ? Дякую!
-
Щиро дякую, тому що планував податись на експрес ентрі тому що не встигаю зі своїм паспортом щоб повністю PR отримати
-
❌ Нагадування - гілка лише для Хронології Питання і дискусії переносимо в гілку «Федеральний етап» або будуть видалятися Дякуємо
-
Сегодня получила такое письмо от Ministry of Health. Кто-нибудь сталкивался с таким,какую информацию им нужно отправить?
-
на жаль я інструкцій зараз вам не скажу - позакривав ці рахунки минулого року і не маю доступу. надибаю - скину в чат
-
Oleksandr повідомлення перенесено у відповідну гілку
-
Мені адвокат сказала, що головне податися з діючим, а там хоть на наступний день нехай закінчується🤷♀️
-
Даже просто 11 классов подходит а бакалавр тем более
-
приват24
-
Дякую Вам! Так, в мене ПриватБанк. А як мені отримати виписку в он-лайні? Ще раз дякую 🙏
-
6-7 місяців це тільки номінація, далі - фед етап
-
Вже не буде 12-18 місяців?
-
А з "новими" умовами чекати номінацію треба буде десь 6-7 місяців.
-
Ну це не зовсім так, для ЕЕ треба мінімум 6 місяців паспорту, для нон-ее писали, щось має бути валідний хоча б 2 роки (але не знаю на скільки правда).
-
Тільки на федеральний , а не на аос , треба податися з діючим
-
Це сьогодні слоти чи я плутаю щось?
-
Муж подался 17 апреля и все зависло так же, в этот же день подали для дочки и вчера я его забрала в консульстве.
-
Дякую
-
Добрий день. Можливо хтось підкаже(чи дасть посилання), як можна отримати результати X-ray(зробили на емердженсі,коли потрапили туди).Я б хотіла цей результат отримати, щоб можна було проконсульиуватись в ін.лікаря. Заздалегідь дякую
12 Jan 2024, 17:45
200228/466914
4 minutes ago