PR CUAET
-
Це сьогодні слоти чи я плутаю щось?
-
Муж подался 17 апреля и все зависло так же, в этот же день подали для дочки и вчера я его забрала в консульстве.
-
Дякую
-
Добрий день. Можливо хтось підкаже(чи дасть посилання), як можна отримати результати X-ray(зробили на емердженсі,коли потрапили туди).Я б хотіла цей результат отримати, щоб можна було проконсульиуватись в ін.лікаря. Заздалегідь дякую
-
На сайт консульства не зайти
-
Цього я вже не знаю...
-
Так а якщо зробити оцей резерв+ то можуть видати новий паспорт в едмонтоні?
-
Бо українці були в пріорітеті. Пріорітет зняли 1 травня, тепер в загальній черзі.
-
‼️В связи с новым законом о мобилизации в Украине, паспорта многих аппликантов на ПМЖ будут недействительны и без возможности на их продление, так как украинские консульства не будут продлевать паспорта тем, кто не стал на учет воинской службы. ⚠️Министерство Иммиграции Канады не дало четкий ответ на запрос CBC (новостной службы) можно ли украинцам подаваться на ПМЖ с просроченными паспортами, однако отметило, что это НЕ невозможно и что каждый случай будет рассматриваться индивидуально (что честно говоря не может не радовать). ⚠️Ситуация с продлением паспортов становится все более критической, к тому же она усугубляется отсутствием четких правил и заявлений с Канадской стороны. Будем ждать.
-
Ого-го у мене просто знайомому дали за 2 тижні тому думав досі так є, це було приблизно пів року тому
-
як замовити довідку з Польщі і скільки вона буде дійсна?
-
В аккаунті просто оновлюються дати, листів про це не було.
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, кто нибудь писал на возврат средств с кого вчера было снято дважды за подачу на aos?
-
ПРОКАТ ВЕЛОСИПЕДІВ В ЄДМОНТОНІ: 2 дорослих 26" та 29" 2 дитячих Велоприцеп Велобагажник на 4 велосипеда. Можлива доставка!
-
Ну да
-
Куди їхати? В Україну тобто?
-
Якщо він вам напише, що ви взяті на облік і нічого не треба більше . І видасть штрих код. Якщо буде статус «в розшуку», тобто не стоїте в жодному військомматі , тоді треба лише їхати. Ну і взагалі, залежно від того, хто ви , там є якісь особливості для тих, хто на Пмж чи щось ще
-
Зрозуміло, щиро дякую
-
скільки дійсна довідка з Дії, якщо виїхали 1.5 роки тому?
-
Так, мали б, але краще намисати їм щодо цього
12 Jan 2024, 17:45
200244/427434
4 minutes ago