PR CUAET
-
скільки дійсна довідка з Дії, якщо виїхали 1.5 роки тому?
-
Так, мали б, але краще намисати їм щодо цього
-
Так! Просто відповідаєте на цей самий лист
-
www.northrockbikes.com/xc29/
-
Как давно поменялся? Вчера сегодня выдавали же
-
331 Metcalfe Street
-
Ну фактично різниця не велика, чи подав ти на резерв чи ні воно не змінить факту якщо ти зараз в розшуку
-
Хто знає як переконатись чи дійшли мої результати медогляду до ірсс ? Здав більше року назад. Прислали листа і пропонують пройти медогляд, якщо я не проходив . Не розумію що робити. ДЯкую.
-
Дякую)
-
Так, тобто тут треба 200 разів подумати. Якщо ви наприклад впевнені , що ви там ставали на облік або оновлювали дані після лютого 22, і маєте залізну причину, чому вас не призовуть, тоді спокійно оновлювати і робити паспорт. Якщо ні- думати , адже можете і паспорт не зробити і отримати виклик- штраф ну і тд
-
www.twowheelingtots.com/weeride-copilot-review/
-
www.canadiantire.ca/en/pdp/ccm-4-bike-platform-hitch-mount-bike-rack-adjustable-fits-2-in-receiver-black-0401198p.html
-
Подзвоніть спочатку в банк та спитайте чи дійсно у вас хочуть списати 2 оплати.
-
www.infinitycycleworks.com/product/boss-three-unisex-hybrid-7-speed/
-
Так 4 червня ви отримали запрошення на заповнення повної форми, чи вже фактично отримали бали в профілі Express Entry?
-
Пишіть в приватні, що вас цікавить
-
в доларах не сформує. я робив виписку на англійській мові - я про це говорив.
-
Я зробила на англійській мові тільки рахунок. А виписку коштів тільки дає у гривнях. Буду дуже вдячна якщо підкажете як в доларах отримати.🙏
-
мова не про першу форму. я встигла податись на номінацію до 1 травня. тому, я думаю, так швидко
-
Або вони можуть взагалі автоматично повернути, коли будуть процесити оплати і побачать, що сума велика за одну аплікацію. Але я б написала їм на пошту також)
12 Jan 2024, 17:45
200262/467029
6 minutes ago