PR CUAET
-
Спасибо за ответ)
-
Головне - довести що Ви їдете саме як турист. Тобто треба мати достатню коштів на рахунку, довідку з місця роботи, запрошення від канадця або бронювання готелю на всі дати візиту в Канаду... Потім доволі складно буде перейти на інший статус вже в Канаді. Звичайно, якщо є родичі Канадці або вже з ПР - тоді є сенс їхати і подаватись по програмі возз'єднання яка закінчиться в Жовтні 2024. Подавайтесь на візу з Молдови тоді. Там всього за 2-3 тижні видають візитор візу.
-
Я вважаю, що можна зробити виписки і українські (але краще highlight all required numbers). також було б добре в такому разі зробити посилання на Oanda Currency Converter website www.oanda.com/currency-converter/en/?from=EUR&to=USD&amount=1 . цей сайт використовує федеральний уряд для конвертування канадських грошей для зарубіжних відпусток. Але я згідний з коментарем зверху, що всерівно буде недостатньо коштів щоб вважатися financially admissible. Але треба щось показати (правдиво), якщо запитують. Це моя суб єктивна думка щодо того як би це я робив якби не було змоги отримати виписки англійською.
-
Доброго времени суток, кто может поделиться информацией. Ищу русскоговорящего психолога .
-
І для одного і для іншого документа?
-
А переводи документів просто перевод потрібен без наторільної печаті по гуманітарній. Військовий справки про несудимість тощо.
-
Подскажите пожалуйста , а обязательно прикреплять фото аттестатов со школы ? А то я уже все отправил и оплатил , но фотографии образования было только высшее с эвальюацией
-
Сегодня были, всем мужчинам выдавали. Снимали отпечатки только и всё
-
ще як варіант- можна згенерувати довідку в особистому кабінеті пенсійного фонду за потрібний рік з сумами нарахованої пенсії і перекласти тільки цю довідку. в долари звичайно переводити по курсу вже вручну. тобто буде один листочок проти виписок на багатьох сторінках
-
@MarinaMnuts [340829832] заблоковано.
-
Були минулого, сьогодні не було о 6
-
Так, це теж дуже хороша ідея. Я би напевно створив документ ворвовський і туди подобавляв би всі виписки з рахунків, чи всі надходження і все це концертував би в оанді і показував конвертовані надходження в документі, а в кінці вказав би скільки приблизно отримає людина загалом в місяць в канадських доларах
-
Я подала маму 28.10. Нічого, окрім AOR і біометрії((