PR CUAET
-
Запись на сайте, не через дию! Выбираете Регистрируйтесь и все. В чем проблема? По живой очереди не принимают
-
Якщо в дитини на той момент вже буде фактично статус пр то візу він зробити не зможе. Якщо самої карти на той момент не буде йому потрібно буде звертатися в консульство Канади в США для отримання prtd - permanent resident travel document
-
Це при умові що в США ви також заїхали з Канади
-
Добрий вечір, в мене через місяць закінчується закритий ворк перміт. Чи можу я податись на відкритий ворк перміт? Закритий отримала ще до війни
-
Ваші візи на той момент будуть вже не дійсні. Проте саме перетин кордону машиною або пішки з США теоретично можливий по копр. Але це не без ризиків
-
Кто вам сказал что через дію?
-
Обов'язку подавати у вас немає тому що по факту ви там шість місяців не були. Але це не відміняє того що офіцер може її попросити через те що він бачить цю історію
-
Добрий вечір хто робив новий ворк пермит потрібна форма 5710E в кого є ця форма будьласка кинте мені в приватні я не можу ії загрузить на телефон
-
Omg, тепер ясно чому роботодавці не хочуть з lmia зв'язуватися.
-
Не мала б бути
-
Але в тих випадках коли нам потрібно показати це для того щоб могти подаватись наприклад на гуманітарну, ми самі готуємо документи які або це підтверджують або хоча б натякають на це
-
Якщо вони нічого не знайшли то і відповідно не будуть визнавати вас inadmissible
-
Також ви в анкетах відповідаєте на питання чи ви чимось серйозним хворієте
-
Ну в першу чергу це визначається на медогляді
-
А от LMIA для ІТ це щось коштує для компанії чи ні?
-
ГТС просто набагато більше роботи саме для роботодавця, особливо якщо вони це вперше роблять. Бо їм треба на 2 роки зробити план як вони будуть набирати Канадців, з конкретними деліверабл, і потім їм раз в рік треба звіти робити по цьому
-
Залежить від стріму. ІТ по Глобал талант пара тижнів. Звичайні, які за 1000 Дол для ВП -2-4 місяці. Ті що тільки для ПР 4-5 місяців
-
В Онтаріо провінційні реалістичні в бульшості лише з джоб офером, за межами ГТА, для ІТ, медиків, деяких ремесел, та для деяких заводських робіт.
-
Не треба. Просто вказати треба що син
-
Это имеется в виду для главного аппликанта. То есть , например мужчина 45 лет, отец которого является жителем Канады с Пр или с гражданством. Он может податься по программе воссоединения с родственниками вне зависимости от своего возраста. Но его dependents могут быть только дети до 22 лет. Или дети инвалиды старше 22
12 Jan 2024, 17:45
20031/432109
4 minutes ago