PR CUAET
-
Добре , тоді пошукаю там свою незавершену заявку 🫢
-
Не вказання дитини це misrep
-
Ви ставите ту помітку, щоб вони не писали вам процессінг фіі & Right of Permanent Residence fee Тому що дитина має громадянство Канади і не потребує ПР Як доказ цього - треба докласти свідоцтво про народження & паспорт дитини.
-
Я це зробила вже , але нічого не побачила. Я взагалі тупанула на питанні «чи є у вас медичний екзамен за останні 12 місяців». Він є, але за 22 рік. Тому я натиснула ні, хоча всюди пишуть що треба відповідати «так». Тож дзвонила на лінію , агент сказав що термін придатності екзамену 5 років. І от зараз я навіть не можу повернутись до заявки щоб виправити ситуацію
-
Але десь Вам потрібно буде описати чому Ви не можете повернутись у Польшу підготуватись та отримати PR Канади по економічним програмам
-
Привіт . Хтось знає як зробити справку про несудимість ?
-
Дякую!
-
Це ви самі зробили, чи імітрекер формує такий звіт?
-
Безкоштовна версія так не вміє робити, це я сам в гугл доках робив
-
важкий прогноз. максимум що можемо зробити - це порівнювати хронологію розгляду по гуманітарній програмі. офіс той самий, отже якщо там буде рух - то не всі у відпустці
-
Грустно очень
-
Доброго вечора, сьогодні все отримали , навіть не очікували 🥳
-
Как вы считаете, летом все сотрудники IRCC уйдут в отпуск или все таки кто то останется , будет ли продолжаться работа над нашими заявками? До октября 3 месяца, а рассмотрели только подавших в октябре, и то не всех