PR CUAET
-
хочеш статті закону чому не призивали - роблять запит до Ші
-
Я хочу податися з Квітня. Але пропонує тільки онлайн чергу
-
Але ж Польща це така ж країна, як і багато інших в Європі. Я думала про цей момент, але чому я повинна повертатися в країну негромадянства, в мене ж немає там статусу? Чи потрібно взагалі торкатися питання повернення до Польщі. Про неможливість по економічним програмам, то мій страшний сон. Окрім віку та незнання мови, я не знаю, що ще можна додати(((
-
Доброго вечора! Вчора подалась на зняття обмежень на ворк перміт, сьогодні в кабінеті користувача отримала листа що до мого теперішнього ворк перімту треба додати цей самий лист, і по ньому я можу працювати лише до грудня 2024, а мій перміт до 2026. Це помилка чи як це так?
-
Мені відправляли прям цілу пачку документів з України в Канаду спеціальним заказним конвертом DHL коштувало 2500грн, дуже швидко дійшло, ніяких затримок, конверт спеціально опечатується що там документи і його ніде не перевіряють
-
що таке loe - це твій життєвий шлях, описуєш свій варіант і не шукаєш стандартних чужих фраз чи пояснень. якщо не вмієш згрупувати свою хронологію- звертаємося до спеціалістів. люди ділилися історіями - все здав, заповнив а ось по дозапиту мілітарі звернувся до консультанта і отримав PR
-
До нещодавніх часів набір на строкову військову службу в Україні відбувався під час так званого формально оголошеного двічі на рік призову, відповідно до встановлених квот. Це те, що у світі іноді відоме під назвою "Draft lottery" чи, більш завуальовано, просто "draft°. Якщо ви не мали інших приводів для відстрочки і просто не потрапили під призов, це є достатньою причиною відсутності служби в вашій історії. Ніякого іншого підтвердження, крім ваших слів, не буде. Якщо бажаєте, можете зсилатися на українські закони, які пояснюють принципи українського draft на момент, коли ви проживали в Україні. Але в принципі, простого пояснення вірними фразами повинно вистачити. Звісно, потрібно слідувати формату LoE.