PR CUAET
-
Всі одночасно у відпустки не йдуть, не хвилюйтесь. Якщо і йдуть, то не на довго. Ще до нас пр отримували влітку, зараз отримують і будуть отримувати. Все буде добре.
-
На мою думку усі хто проживав до Канади в інших країнах мають меньші шанси по Гуманітарці. Це моя особиста думка, доказувати нічого не буду.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка після подання заявки по гуманітарній програмі куди заходити щоб глянути свою аплікацію Десь читала в групі що потрібно ще десь реєструватись і тоді дивитись на свою заявку
-
А де потрібно дивитись свою заявку? Дякую
-
В мене була схожа ситуація, забула вказати при подачі куает що була відмова на ворк перміт в Канаду 7 років тому, але повезло що заявка була ще в розгляді і відправляла ЛОЕ. із за цього мою заявку дуже ретельно перивіряли і вона зависла, але винесли позитивне рішення. Вам тільки з адвокатом подаватись на пр, вони зазвичай працюють з дуже складними кейсами. Знаю що не вказати саме візу в США чомусь гірше, але в вас це було дуже давно і думаю що не буде проблем обгрунтувати. Головне вказати все при подачі на ПР.
-
А як спостерігати за заявкою ? Дякую
-
не вплине, головне довести що ви не навмисне це зробили, але помилка серьйозна. Головне дуже добре підготуйтесь!
-
С 28 октября тоже ждут ещё .
-
А підкажіть будь ласка що з перерахованого потрібно вибрати щоб підтягнути заявкк бо там не пише гуманітарна програма
-
Дуже дякую вам за відповідь
-
У меня тоже уже 8 месяцев с 30 октября. Но только елижебители.
-
Доброго вечора, у мене референс і джоб офер був від лютого. То на червень переробила свіжі
-
Дякую, так, майже 7-8 років тому, при тому шо вперше візу в США дали, вдруге вже ні) може це якось вплине)