PR CUAET
-
Підскажіть, при заповненні заявки пишеться що не треба вказувати депендентів, що вже мають громадянство чи ПР, а ви пишете все ж таки треба… як бути?
-
А банк який?
-
Ніяк. Мені не підписали. І я на них навіть не ображаюсь, бо я би також не підписав
-
А ви відслідковували?
-
А договір треба підписувати і з брокером і з ріелтором? То треба вибрати собі одного брокера і одного ріелтора чи можна з декількома співпрацювати? А вдруг мені інший якийсь брокер менший процент дасть, а я вже підпишу договір з першим?
-
Там, где написано, что они могут запросить отчеты с налоговой и тд
-
Хороше питання) майже 3,5 тижні паспорт просто лежав в консульстві і його не відмічали.
-
Чому поширена помилка? Треба ж знати на яку суму розраховувати. Та знати які ще витрати чекають при купівлі нерухомості і які документи потрібні. Брали 6 міс по тому. 25 років, 5,24%
-
Там не в мутках справа. Фінансова звітність компаній то серйозна справа. Там ще і написано що та звітність можуть передавати далі 3rd party. Чому компанії не друкують свої фінансові звітності на стовпі? Бо то може вплинути на вартість компанії
-
Не памʼятаю щоб ми щось з ними на початку співпраці підписували… ви ж їм нічого не платите . Мабуть можно відмовитись просто так, та піти до іншого брокера. Але поки ви будите ходити по брокерам , нерухомість вже куплять інші люди. Тут треба все швидко робити.
-
Даже если напрямую не подойдёт
-
Lendwise Но это кредитная организация. В банке процент обычно выше
-
Значит все, не подаемся на PR🥲
-
А там і не уточнюється. Навіть інвесторам правильну звітність показують
-
Цю звітність буде запрошувати офіційна установа- імміграційна служба, гавермент. А не Ванька з вулиці. І інформація, яку вони будуть запрошувати, буде використовуватися виключно в цілях пов’язаних з процесом імміграції
-
Ну я хз что для них партнеры) Поэтому утверждать ниче не буду😅 Как не крути, это все срань… На кой добавили - не понятно
-
Читаю вот, що Сазановичі працюють на ріелторську фірму Cir Realty. І вроді стара фірма, у 80-х заснована, але чомусь я за весь час життя в Калгарі ніде даже реклами їх не бачила, а вот ре/макс на кожному кроці…
-
Та все подряд в том году получали нормально PR, пока не это вот, да🥲
-
Чому не підійде?
-
3rd party partners )))
12 Jan 2024, 17:45
200584/431111
about a minute ago