PR CUAET
-
Ви кажете, що паспорт сина закінчиться якраз на його 18-річчя А продовжити паспорт можна за 2 місяці до його закінчення. А отже, ви зможете його продовжити (не оформлюючи новий), і з тим паспортом можете його подавати і на ворк перміт і на ПР. Якщо відмовляться в Едмонтоні, поїдете в Оттаву. До досягнення 18 років для виконання консульських дій Резерв+ не потрібен. Отже, якщо консультство в Едмонтоні відмовиться (хоча не мають на це права), є 2 інших консульства в Канаді
-
В мене на руках лише один прострочений паспорт і все одно висить в обробці з квітня.
-
Ми подалися майже 3 місяця тому
-
Сину 18, В липні 13 ..йому можуть продовжити до липня 13 , до 18років Вже як є 18 не продовжують. . Якраз 13 липня в ньогь заківчується паспорт . Так вони все видають до 18 років ..паспорт модуть продовжити тільки до 18. Для мене це без сенсу , до так його паспорт дійсний до 18 років. Далі з 18 нічого не хочуть робити . Моєму середньої сину 18 буле через 2 роки ..то йому продовжили на 2 роки , а молодшому на 4 ...
-
Я подалась 18.06.2024. Получилось оплатить только за рассмотрение. За сами карты не оплатила. Стоит лимит на карте, как оказалось. Теперь переживаю...
-
Случайно не знаете ориентировочное время когда следующий этап ?
-
Можна онлайн, але я не знаю як кабінет оформити. Подаєте форму, яку вони хочуть і чекаєте довго, краще взагалі забути. Потім прийде чек.