PR CUAET
-
Доброго вечора Хто зможе підказати як знайти свій аплікейшн по cuaet якій підгружали минулого року, та по якому були видані віза та воркперміт ( аплікейшн номер є) Дякую
-
друзі я щось не розумію якщо ми подаемось на PR по програмі для родичів нам потрібно все одно сдавати біометрию навіть якщо ми здавали ії коли подавались на візу?
-
Ятак само. Заїкаючись і всі слова забуваю. А ще гірше,мішаю. Замість І want говорю I can
-
Вам не багато, не придумувайте
-
Рада за вас .Мені теж багато років,але щось самотужки вчу,вчу і прогресу мало😭
-
А після заповнення форми у вас зʼявилася сторінка з штрихкодами?
-
Мені багато років:)))) дякую, роки досвіду
-
Спасибо вам, модератор)
-
Удалены оскорбительные сообщения. Пожалуйста, будьте вежливы. Спасибо
-
17 марта пришло письмо, что заявка одобрена, 25 марта пришло eCoPR (гуманитарная программа)
-
Так, Теж таке бачила
-
Большое вам спасибо Константин! 👍
-
Нет, обычная программа. После получения PR для сохранения статуса нужно находиться в Канаде не меньше 730 дней за 5-летний период.
-
Это как убежище считается?
-
ну я имел в виду новые знания 🤣 отредактировал свой пост
-
Маріанна, це ви говорите? Це дуже добре!!! Я тільки одно речення можу сказати за те ж самий час і то, з заіканням.
-
Напишите в Гугле: humanitarian program Canada, Humanitarian and Compassion Grounds /considerations, и вам откроется дивный новый мир знаний🤣
-
Доброго вечора.Що мені робити якщо я скачала Adobe Reader і хочу вставити файл IMM 5710,але сайт не може загрузити,хоча я загрузила як пдф файл і менше 4мб
-
Треба буде робити нову візу, тип імігрант
-
3 недели
12 Jan 2024, 17:45
20082/403748
about a minute ago