PR CUAET
-
Так, Теж таке бачила
-
Большое вам спасибо Константин! 👍
-
Нет, обычная программа. После получения PR для сохранения статуса нужно находиться в Канаде не меньше 730 дней за 5-летний период.
-
Это как убежище считается?
-
ну я имел в виду новые знания 🤣 отредактировал свой пост
-
Маріанна, це ви говорите? Це дуже добре!!! Я тільки одно речення можу сказати за те ж самий час і то, з заіканням.
-
Напишите в Гугле: humanitarian program Canada, Humanitarian and Compassion Grounds /considerations, и вам откроется дивный новый мир знаний🤣
-
Доброго вечора.Що мені робити якщо я скачала Adobe Reader і хочу вставити файл IMM 5710,але сайт не може загрузити,хоча я загрузила як пдф файл і менше 4мб
-
Треба буде робити нову візу, тип імігрант
-
3 недели
-
Що це за гуманітарна програма ? Це для тих хто вже в Канаді?
-
Чекаю 6 день
-
Доброго дня! Хтось вже отримав запит на проходження біометрії та медичного огляду ?
-
прочитайте попередні коментарі.
-
Пишут у всіх по різному. Краще відправити
-
Будь ласка перешліть)
-
а що довідку потрібно відправляти до консульства? недостатньо переклад довідки з дія?
-
Друзі може хтось знає інструкції як відправити переведену довідку з дії до консульства в Оттаві ? Куди і що покласти у конверт. Щось я з сайту консульства трохи не розумію. Дякую
-
Можу відповісти тільки на останнє в чому впевнена. Спочатку перміт продовжуєте,а потім на його основі візу. Так вказано на самому сайті
-
Доброго дня. Хтось замовляв довідку про несудимість з Італії? Як довго вони її роблять
12 Jan 2024, 17:45
20092/425594
about a minute ago