PR CUAET
-
Не ну зраду веселіше сіяти, то зрозуміло. Але у мене нормально сформувався військово обліковий документ і це виконує вимоги консульства для подачі на паспорт. Що вони потім будуть/не будуть присилати це вже інша історія, ніхто про це не знає, але очевидно кожен має за обовʼязок про це висказатись тут у чаті
-
Добрий день! Якщо ви працюєте по звичайному трудовому договору в Польщі, то в Канаді це буде рахуватися employed foreign income і буде калькулюватися: податок сплачений на дохід з Польщі мінус податок, який ви сплатили на цей самий дохід в Канаді і якщо Канаді ви маєте доплатити, то тоді доплачуєте різницю. Якщо нуль або ви заплатили Польщі більше, то тоді нічого не потрібно доплачувати. Це рахується за дохід зароблений з моменту в'їзду в Канаду (в 90% випадків). За все, що ви заробили будучи не в Канаді але в цьому ж податковому році треба звітуватись, але платити нічого не будете.
-
Привіт! Лише в мене не працює сайт? (скажіть, що лише просто у мене)...
-
Добрий день! Зазвичай достатньо SWIFT коду для переказу коштів, також можна попросити IBAN код з CIBC. Або найкраще просто запитати у відправника які дані йому потрібні.
-
Сформувався е-ВОД про який вказано на офіційній сторінці консульства , я проходив комісію останній раз майже 10 років тому
-
Всім вітання. Питання заг.характеру можливо хтось має подібний досвід. Українські права видані 2011 року. В Дії їх підтягнути не можу. Просто навіть не має в переліку "Додати документ" Посвідчення водія. Чому так? Занадто "давня" дата видачі? Що треба зробити, щоб це стало можливим? Дякую всім за відповіді.
-
Дуже вам дякую завідповідь☺
-
Добрий день! Ми бухгалтерська компанія, яка працює по всіх провінціях. Можете звертатись до нас написавши нам в приватні повідомлення.
-
Це по часу Торонто.