PR CUAET
-
Дуже вам дякую завідповідь☺
-
Дякую
-
А що не можна наприклад з картки чоловіка оплатити,тобто частково з однієї часткові з іншої,питаю ,бо на днях буду платити цікаво?
-
Добрий день! Ми бухгалтерська компанія, яка працює по всіх провінціях. Можете звертатись до нас написавши нам в приватні повідомлення.
-
Я так поняла, исходя из сообщение в чате, что бывает и на год дают, а бывает на весь срок обучения.
-
Можете будь ласка скинути силку? Я знайшла перелік по пошуку назви не має лупи 🔍
-
Спасибо 🌷
-
Ну-ну Щасти)) Готуйтесь отримати повістку на електронну пошту
-
По факту вийшло $340😢те що ви казали +85 біометрія
-
Це по часу Торонто.
-
О, ну давайте далі гадати на кавовій гущі , вам же краще знати
-
І мене права з 2012, і в Дії теж немає
-
www.calgary.ca/for-business/licences/types.html. Оберіть категорію яка вам підходить, там є розписано детально
-
Хоть хтось тут знайде закон України, де є згадка про Резерв+?)) Діма чи Юрік Чи ви просто десь почули, що є такий застосунок і вирішили туди свої дані відправити?)) Так може то мокшанський вкид?
-
Так воно і є. Просто донька ще не отримала лист на біометрію, то поки що ми 85 не платили
-
Так простіше ж збільшити ліміт на оплату й не мучитися. Оплатити можна й не з картки основного апліканта.
-
В Мене дебіт не пропустило, певно обмеження по сумі, я оплатила кредиткою повністю все за 2 дорослих і дитину
-
Їй треба наголошувати не на тому що є куди повернутись, а на тому що тут добре адаптувалась!
-
Очікував портал 2 з 28 травня. Вчора відправив ще раз листа на оба email і сьогодні отримав портал 2. Дякую! Для хронології: Nov 02, 2023 Application received Feb 14, 2024 AOR Mar 14, 2024 Medical exam + biometric completed May 02, 2024 Military request May 28 P1 June 19 P2
-
Одна з постанов все ще з обмеженим доступом, тут детально sud.ua/uk/news/publication/302339-postanovlenie-kabmina-o-prilozhenii-rezerv-suschestvuet-no-opublikovano-ne-budet-chto-ostavlyaet-pod-voprosom-ego-pravovoy-status
12 Jan 2024, 17:45
201017/452073
3 minutes ago