PR CUAET
-
Навпаки Зламати хребет нації та поставити на службу капіталу
-
Так, буквально вчора тут питала, проскрольте трошки вище , будь ласка, за вчора. У вас подібна ситуація?
-
Мені здається 1000 грн або 1500 грн
-
Перепрошую, якщо людині не має 27 років, то відповідно в нього і немає військового квитка, а лише є приписне яке дається коли ти встаєш на облік в 17, чи правильно я все розумію і чи буде тоді підходити приписне в разі такого закону? Все таки людині немає 27, і вона ніяк не може мати той квиток
-
Це взагалі не пов'язані речі, а запитав тому, що інформація схожа на фейк від нашого ціпсо, щоб знову людям підна*рати
-
Мені відповіли з консульства не раніше ніж за 2 місяці
-
Обираєте який вам хочеться)
-
Скину Вам чеиез кілька хвилин, як знайду старий свій)). Він не має строгої форми. Компанія, Ваша посада, години та тип (full/part-time, wage/salary), оплата, обов'язки, дата з якої працюєте та додаткові умои, якщо присутні.
-
Доброго дня, хто знає куда звертатися в МЗС з приводу передачі паспорта кур'єрові dhl? А то замовила експрес доставку, вже три тижні ніякого руху. Писала також в консульство, сказали що передали заявку в МЗС
-
Благодарю за ответ. Не знаете случайно стоимость перевода через апостиль.юа?
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, терміни в які зараз відбувається оцінювання
-
Девочки, спасибо огромное за информацию 🌸
-
Мне продлевали уже просроченные паспорта в консульстве в Польше в мае 2022. Там это тогда делали за один день. Мы из Мариуполя, границу Евросоюза дети пересекали по свидетельству о рождении. Как тут - не знаю.
-
Добрий день, чи є приклад job offer, щоб показати на роботі, як краще це оформити?
-
Мы подавались за пару недель до окончания паспортов. Продлили на 4 года.
-
Благодарю 🙏🏻 подскажите пожалуйста, на сколько продлили паспорта и за сколько времени до окончания срока действия паспортов вы подавались на продление?
-
Спасибо большое за ответ, подскажите пожалуйста, за сколько времени до окончания срока действия паспортов вы подались на продление?
-
У моих детей паспорта закончились в июне 2022 года. Продлили их и подались на пр с продленными. ПР мы еще не получили, но проблем на этот счет возникнуть не должно.
-
В моб додатку такої можливості не бачив, але зареєструватися у чергу на сайті мзс можна тільки пройшовши авторизацію через дія підпис.
-
В Діє є можливість стати в чергу до Консульства?
12 Jan 2024, 17:45
2011/462065
3 minutes ago