PR CUAET
-
Спасибі!!!
-
Согласно форме: IMM 5690, один год.
-
Який офіс? Можу скинути чат тих, хто чекає на портали і ecopr з Монреаля, інших немаю
-
І то не 100% що спрацює Якщо буде писати «потребує уточнення данних» або «потрібно пройти комісію» Тоді все фініш…
-
Благодарю за информацию 🙏🙏
-
Я отвечала на емейл, прикрепляла к нему документы
-
Насколько помню, в Онтарио оставляют старую карту и дают "бумажку" с новым номером, действительную на месяц-два. Пока по почте не придет новая карта надо показывать старую вместе с "бумажкой", потом уничтожить. Новая карта будет иметь тот-же цифровой номер, а вот две буквы в конце будут новые - и так каждый раз при смене карты.
-
Сьогодні сказали-Ще тиждень/два будуть видавати (тим хто оформлював до закону про мобілізацію), скільки ще точно, вони самі не знають, можливо місяць. Тоді нам просто відмовили
-
Без шансів, тільки з QR кодом
-
У мене був дууууже складний кейс, наша моргедж брокер впоралась на всі 150%. Розмовляє на англійській, українській та російській - як вам буде зручніше. Valentina Timina Mortgage Associate License # 512532 836 3rd Avenue North Saskatoon, SK S7K 2K2 Cell: (306) 371.4235 Office: (306) 244.7755 E-mail: [email protected] Website: http://www.mortgagenowinc.ca
-
Але про це дійсно, ніде не написано офіційно. Хоча якщо по факту, то їх і можна було видавати/забирати, а ось чому відмовляли, то інше вже питання.
-
Отримати якщо подались давно. Якщо з травня то нічого не світить
-
Паспорт забрав без резерв плюса