PR CUAET
-
Ого, я думав LMIA треба робити коли закінчується Work Permit і ти просиш роботодавця зробити тобі LMIA.... А це ще й бали дає.....
-
50-т балів
-
Привіт , Підставка будь ласка безкоштовну школу для вивчення англійської для початківця . Місто Вінніпег . Дякую !
-
Ні, створювала новий
-
Скажіть,ви подавалися на ВП через свій персональний кабінет по якому відкривали КУАЕТ?
-
Доброго дня. Підкажіть хто знає таймлайн після підтягування свіжої медецини до аплікації ворк перміту - скільки часу чекали на апрув?
-
Є кто подавал на гуманітарну програму з Херсону ?
-
Не знала… не цікавилась, бо в мене 2
-
Я в кінці грудня і ще на стадііі перевірки документів
-
Для ноку 1 треба CLB 7(( www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/language-requirements.html
-
Ну додасте!!! І вона там буде висіти аж допоки не прийде AOR і всеодно якщо потрібно до запросять ці доки! Це ж веб-форма, а не ваша аплікація!!!
-
Через web форму ж можна додавати
-
Якщо в вас є рік досвіду то 6 достатньо мало б бути. Краще використайте калькулятор на сайти він рахує досить точно
-
Доброго вечора, підкажіть, хто стикався: ловили чергу з двох комп'ютерів та вийшло піймати жінці, як тепер їй передати слот мені (чоловіку)?
-
Після submit до отримання AOR нічого не можливо додати!!! І на терміни отримання AOR ніяк не впливає
-
Просто йдете у консульство зі свідоцтвом про шлюб
-
Вибачте, я я про Українське)))
-
Доброго дня, Остапе. Хотілось би почути вашу думку і загалом поділитись негативним досвідом з іншими. В кінці 2016 року отримав умовну судимість за крадіжку з магазину в Україні. Замість того, щоб дочекатись 5 років з моменту закінчення випроб терміну, податись на крим. реабілітацію в Канаді (судячи по відгуках на canadavisa, такі злочини Канада без проблем реабілітовує) і з чистею душею подаватись на візу, я наробив дурниць і просто приховав судимість в анкеті, спочатку на візу, потім на продовження перміту. Зараз планував подаватись на ЕЕ, почав вивчати форуми і розумію: * бан за misrepresentation гарантовано. * а враховуючи, що я потрапив в Канаду бучучи inadmissible і на момент в'їзду я навіть не мав змоги (так як не пройшло 5 років) подати на реабілітацію, це ррбить ситуацію ще гіршою. Вважаю, що найкращий для мене варіант - просто почати все спочатку в іншій країні. Тут, якщо напишу правду при подачі на ЕЕ - здоровий глузд підказує, що бан забезпечений. Якщо знову приховаю - якщо і на ЕЕ прокатить чиста довідка з МВС, то на громадянство воно вилізе при comprehensive security screen - лише втрачу декілька років тут. Порада до інших, у кого є судимість, і ще не в Канаді - не робіть дурниць і подавайтесь на Criminal Rehabilitation, тим паче для дрібних злочинів, воно автоматично проходить після 10 років, немає змісту приховувати судимість. Запитання до Остапа - чи є взагалі зміст тратити на імміграційних адвокатів в такому випадку? Здоровий глузд підказує, що ні - лише втрату сотні-тисячі дол, але раптом Ви чи колеги чули про подібний кейс і його позитивне ( чи негативне ) завершення? Дякую.
-
Можна додати до aor,вказавши uci і так воно підтягне до справи
-
Якщо в вас 1 і є хоч одна частина тесту де нижче CLB 7 - система не пропустить
12 Jan 2024, 17:45
201291/445068
less than a minute ago