Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    ви подавались в березні? Всі статуси мінялись як вони мають бути на passport.mfa.gov.ua/? Я подавався в квітні і мій статус "Данні на перевірці" так і не змінився. У вас все було ок і ви змогли замовити доставку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Halyna Hospodynchyk
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Підкажіть будь ласка хто знає відповідь. Подались на федеральний етап місяць тому по провінційній номінації. Якщо зараз поміняти роботу на такий же нок, чи не буде проблем у нас? Дякую усім за відповіді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t677222192T Offline
    t677222192T Offline
    Natalia Fedorova
    wrote on last edited by
    А можливо ви знаєте «що є нормально»?в резерв? Вам хтось розповідав на місці , що було написано у тих чоловіків, що змогли замовити паспорт?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1016862956T Offline
    t1016862956T Offline
    Oksana Zubairu
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь-ласка чи підійде дата для Reference letter та Declaration and Authorization form які зроблені в червні якщо я буду подаватися в липні? Чи потрібна дата саме того місяця коли подаєшся?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Будуть питати внутрішнє айді. Якщо немає можуть бути проблеми
    1 Reply Last reply
    0
  • t1016862956T Offline
    t1016862956T Offline
    Oksana Zubairu
    wrote on last edited by
    🙏 дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Коли я замовляв паспорт в консульстві, мені сказали відслідковувати статус і коли він буде "виготовлений", я маю замовити доставку через DHL. В них є така послуга. У вашому випадку якщо ви не замовляли доставку, як паспорт дійде до Канади?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1834308142T Offline
    t1834308142T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Підійде. Ви ж і досі там працюєте. Імміграційний консультант рекомендувала нам, щоб дата на документах була не старіша ніж три місяці.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1919887627T Offline
    t1919887627T Offline
    Vira Vira
    wrote on last edited by
    Моєму сину 17 років не хотіли продовжити паспорт ..на війсковий облік не ставав бо виїхали з України до 16 років ..я довго з ними говорила, пояснювала, то мені відповіли , що треба їхати в Україну і там робити все ставати на війсковий облік ..для мене це абсурд , бо як заїдеш то не випустять ...
    1 Reply Last reply
    0
  • t436590461T Offline
    t436590461T Offline
    Карина
    wrote on last edited by
    Мы не скачивали его, но насколько я поняла, если с Резервом что-то не так (например пишет что нужно уточнить в ТЦК свои данные или что человек в розыске) , то там высвечивается такая бегущая строка красная и оно не дает сгенерировать QR код. Вот парень сегодня не мог получить этот код, потому что ему написало обратиться в ТЦК. Если все нормально, то этот код будет доступен и вот его и нужно будет показать сотрудникам консульства.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    у нас статус, що паспорт вже виготовлений, але не доставлений ще в консульство. але судячи з усього, паспорти вже в канаді, просто ще не внесені консульством як отримані, тому і питаю, чи хтось чув, чи вносять вони ще. доставку ніяку не замовляли, дип пошта.
    1 Reply Last reply
    0
  • t668630524T Offline
    t668630524T Offline
    Anna K
    wrote on last edited by
    Не думаю… Почитайте добре в умовах програми там чітко прописано за який період часу беруться ті довідки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    Не бывает людей которые не ошибаются. Это нормально, в отличии от токсичных личностей, не умеющих высказывать свое мнение не в агрессивной форме.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    ну запитайте в когось ще, не знаю, що сказати. закордонні паспорти доставляються до консульства дипломатичною поштою раз у кілька місяців. якщо ви хочете НЕ дипломатичною поштою, то любе бажання за ваші гроші, як кажуть. платите dhl і вони доставляють, але теж до консульства 🤷‍♀️ все одно не особисто в руки
    1 Reply Last reply
    0
  • t474705052T Offline
    t474705052T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Це питання не виникало взагалі під час подачі на цю програму допоки не побачила повідомлення від дівчини. На її маму (більш років ніж моєму чоловіку) прийшов запит із 18 років. Але ж побачимо коли дійде наша черга. Дякую Вам що відгукнулися!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Ви впевненні? Я не знаю нікого хто б не робив цю доставку вручну. Також консул мені на цьому наголосив. Почитайте деталі за посиланням вище. Там написано: "Позначка «Документ виготовлено» на сайті сайті означає, що Ви можете розпочати процедуру доставки паспорта."
    1 Reply Last reply
    0
  • t653827221T Offline
    t653827221T Offline
    Tetiana Bura
    wrote on last edited by
    Тобто 25 червня наступной раз будуть відкривати після 18:00?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    дипломатична пошта україна - консульство едмонтона, як же ж воно ще має дійти. вже входить у вартість, яку оплачували. dhl - це за вашим бажанням
    1 Reply Last reply
    0
  • t6694305637T Offline
    t6694305637T Offline
    OrangeOtter
    wrote on last edited by
    sud.ua/uk/news/publication/275658-fotografiyu-v-pasporta-knizhechki-mozhno-ne-vkleivat-do-zaversheniya-voennogo-polozheniya Ось стаття з судово-юридичної газети. Написано, що паспорт дійсний до скасування воєнного стану.
    1 Reply Last reply
    0
  • t579938696T Offline
    t579938696T Offline
    Олеся 💛
    wrote on last edited by
    Окей 😊
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.