PR CUAET
-
Підскажіть будь-ласка чи підійде дата для Reference letter та Declaration and Authorization form які зроблені в червні якщо я буду подаватися в липні? Чи потрібна дата саме того місяця коли подаєшся?
-
🙏 дякую
-
Моєму сину 17 років не хотіли продовжити паспорт ..на війсковий облік не ставав бо виїхали з України до 16 років ..я довго з ними говорила, пояснювала, то мені відповіли , що треба їхати в Україну і там робити все ставати на війсковий облік ..для мене це абсурд , бо як заїдеш то не випустять ...
-
Мы не скачивали его, но насколько я поняла, если с Резервом что-то не так (например пишет что нужно уточнить в ТЦК свои данные или что человек в розыске) , то там высвечивается такая бегущая строка красная и оно не дает сгенерировать QR код. Вот парень сегодня не мог получить этот код, потому что ему написало обратиться в ТЦК. Если все нормально, то этот код будет доступен и вот его и нужно будет показать сотрудникам консульства.
-
у нас статус, що паспорт вже виготовлений, але не доставлений ще в консульство. але судячи з усього, паспорти вже в канаді, просто ще не внесені консульством як отримані, тому і питаю, чи хтось чув, чи вносять вони ще. доставку ніяку не замовляли, дип пошта.
-
ну запитайте в когось ще, не знаю, що сказати. закордонні паспорти доставляються до консульства дипломатичною поштою раз у кілька місяців. якщо ви хочете НЕ дипломатичною поштою, то любе бажання за ваші гроші, як кажуть. платите dhl і вони доставляють, але теж до консульства 🤷♀️ все одно не особисто в руки
-
Ви впевненні? Я не знаю нікого хто б не робив цю доставку вручну. Також консул мені на цьому наголосив. Почитайте деталі за посиланням вище. Там написано: "Позначка «Документ виготовлено» на сайті сайті означає, що Ви можете розпочати процедуру доставки паспорта."
-
Тобто 25 червня наступной раз будуть відкривати після 18:00?
-
sud.ua/uk/news/publication/275658-fotografiyu-v-pasporta-knizhechki-mozhno-ne-vkleivat-do-zaversheniya-voennogo-polozheniya Ось стаття з судово-юридичної газети. Написано, що паспорт дійсний до скасування воєнного стану.
-
Чи це чутки