PR CUAET
-
І мені будь ласка
-
Дякую
-
Ні, не потрібна
-
Доброго дня. Чи потрібна довідка про несудимість з Канади? В Канаді вже більше року. дяку
-
потрібна довідка з країн де ви знаходились більше ніж 6 місяців фізично
-
Спасибо большое,надеюсь
-
Немає я вчився в Чехії.
-
Yes, it is😂😂😂😂
-
Спасибо за информацию 😇
-
Интересно вас почитать😜
-
Монреаль - нужен французский
-
Калгари тоже хорошее место. Чуть дороже жилье, но не критично
-
Я почему к вам так прилипла за Альберту. Мой старший сын выбирает куда после Скошии переезжать с пиаром. Размышляет: Монреаль, Ванкувер, Калгари или Эдмонтон. Очень ему Эдмонтон нравится, да и мне тоже. Спасибо еще раз
-
Я прожил довольного долго на берегу океана, мне известны все минусы, но для меня плюсов больше. :)
-
Вы знаете, близость океана нам дает огромную влажность. Тут машины гниют со скорость звука. Но он тут не особо теплый, мы за лето купались 5-7 раз. Иначе мне холодно. Но в остальном климат умеренный. Холодов нет. Прошлая зима схожа с одесской
-
Точно. Спасибо
-
Так курьер же есть. Он доставит по указанному а Вами адресу
-
Дякую. Це я уже читав та знаю. Мені треба що б забрала знайома
-
Я в Эдмонтоне, парков и природы вокруг хватает. Мы с друзьями все прошлое и это лето ездили каждый раз в новое место и не объехали даже половины Чего мне нехватает - так это близости океана. Но, это можно пережить:)
-
Як отримати послугу Онлайн 1. Натисніть Подати заяву, авторизуйтесь або зареєструйтесь у кабінеті громадянина. 2. Заповніть онлайн-форму для повторного отримання свідоцтва. 3. Виберіть, як хочете отримати документ: у найближчому ДРАЦС; у відділенні чи кур’єром Укрпошти. 4. Оплатіть послугу. 5. Переглядайте статус заяви в кабінеті громадянина в розділі Послуги — Замовлені послуги та очікуйте сповіщення на пошту. 6. Отримайте документ вибраним способом. Офлайн 1. Зверніться до найближчого відділу ДРАЦС. 2. Напишіть заяву про повторну видачу свідоцтва про народження та отримайте документ. Результат
12 Jan 2024, 17:45
20142/445793
4 minutes ago