Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    А що дивного в цьому? Для досягнення рівня магістра ви спочатку вчилися в школі, потім на бакалавра, потім на магістра. Ви ж не будете вказувати дату вступу у 1 клас
    1 Reply Last reply
    0
  • t353237556T Offline
    t353237556T Offline
    Oleksii Kolodkin
    wrote on last edited by
    вам TRP не дадуть поки у вас опен ворк перміт є дійсний
    1 Reply Last reply
    0
  • t267430321T Offline
    t267430321T Offline
    Наталия
    wrote on last edited by
    Поняла, спасибо)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatiana Lia (CGS Immigration)
    wrote on last edited by
    Теоретически большинство инстанций должны принимать COPR распечатанный, но не факт, что все
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Egor
    wrote on last edited by
    Благодарю за ответ
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Привіт всім, хто сумував за контентом 😇 Сьогодні прочитала цікаву статтю і зрозуміла, що треба поділитися з вами. Стаття підійде як для практики аналітичного мислення для частини читання, так і для вивчення нових слів. Можете ознайомитися за посиланням‘Will I ever retire?’: millennials wonder what’s on the other side of middle age Як практикувати аналітичне мислення? Читаємо абзац і з нього кажемо основну думку буквально двома словами. Саме так вирішується завдання 4 reading part. Думаю, що ось ці слова та вирази можуть бути корисними для базового словникового запасу ⤵️ 📌midlife - період життя, як правило від 45 до 60 років. 📌increasingly worried - все більше хвилюється (дуже гарний вислів щоб передати емоцію). 📌 millennial (меленіал) - людина народжена між 1981 та 1996 роками. 📌 financial precarity - фінансова нестабільність; housing insecurity - незабезпечення житлом; job instability - нестабільність роботи. 📌 to be downwardly mobile - перехід у нижчий соціальний клас; втрата багатства і статусу. 📌 downpayment - сума грошей, яку ви платите під час покупки чогось, але це лише частина загальної вартості цього товару (наприклад, будинок). 📌 shockingly far from enough - приголомшливо далеко від того, що треба (також гарний вираз для емоційності). 📌 barely - ледве. 📌 layoff - звільнення. 📌 an ever-changing labor landscape - постійно мінливий трудовий ринок. 📌 was being gutted at an alarming pace - винищувався із загрозливою швидкістю. 📌 steadier work - більш стабільна робота. 📌 headlong - стрімголов, швидко. 📌 bleak - похмурий. 📌 precarious - нестабільний. Після прочитання тексту, ви можете собі виписати більше незнайомих слів. Це буде навіть краще. Обовʼязково складайте з ними речення щоб слово не тільки запамʼяталося, а й могли надалі використовувати його на практиці. Не знаю як ви, але я дуже сумувала за вами та каналом 🥹 Якщо ви також сумували, то дайте реакції на пост❤️ Це буде мені зелене світло, що треба продовжувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Тоді вам треба евалювати диплом бакалавра з додатком, а не магістра. Для Alberta Opportunity Stream його буде абсолютно достатньо (там вимагається мінімум - хоча б середня школа)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inha Pyrohova
    wrote on last edited by
    Просто чи це реально , чи це байки?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Egor
    wrote on last edited by
    здравствуйте подскажите если у меня нет додатка к магистерскому диплому могу ли я прикрепить только бакалаворский диплом или все рвно нужно магистрорский ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t86039383T Offline
    t86039383T Offline
    Ihor Shvaher
    wrote on last edited by
    Може напишете як звати цього консультанта? Щоб, не дай Бог, більше ніхто не вляпався.
    1 Reply Last reply
    0
  • t547537544T Offline
    t547537544T Offline
    Viktoria Voloshyn
    wrote on last edited by
    Ми всі документи обновили з eCopr
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Куцолабська Катя
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Цікавить таке питання! Чи хтось писав у ДМС стосовно того чому так довго дані на перевірці знаходяться? Особливо якщо подалися інваліди! Адже на інвалідів чи чоловіків у яких дружини поширюється постанова 433 від 23 квітня. Що не повинні бути такі великі затримки. Може хто писав? Було б цікаво послухати відповідь! Бо я хочу з понеділка писати їм! Якщо не зміниться стан оформлення паспорту.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Demyanenko
    wrote on last edited by
    Ні Це новий документ
    1 Reply Last reply
    0
  • t965990415T Offline
    t965990415T Offline
    Алена К.
    wrote on last edited by
    Дякую. Декларація, це так званий employment reference letter ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Просто додайте до заявки на номінацію Letter of Explanation, де ви вкажете, що магістр, але через відсутність додатка не змогли евалювати диплом магістра (це в тому випадку, якщо у заявці на візу КУАЕТ ви вказували, що ви магістр, і щоб не було місрепрезентейшн через це) І там вже просто додасте копію диплома магістра з перекладом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S
    wrote on last edited by
    Якщо не замовити дчл, то паспорт прийде безкоштовно, дипломатичною поштою. Але довше треба чекати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iuliia Guz
    wrote on last edited by
    На жаль, посилань і контактів немає. Максимум це 🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t414867051T Offline
    t414867051T Offline
    Ірусік
    wrote on last edited by
    Дивно що вам взагалі вказали дівоче прізвище Мені прийшла тільки з новим прізвищем На прохання переробити сказали що роблять тільки з новим прізвищем а якщо вказували ще дівоче то це тільки для того щоби зробити повну перевірку
    1 Reply Last reply
    0
  • t599348191T Offline
    t599348191T Offline
    Максим Шульга
    wrote on last edited by
    Зрозумійте мене правильно. Як би мені це не подобалось але я ще з ним працюю і ПР ще не отримав. Але це відомий і дуже розрекламований консультант. Все розповім коли отримаємо ПР
    1 Reply Last reply
    0
  • t1213799029T Offline
    t1213799029T Offline
    Вероника
    wrote on last edited by
    Вітаю Знайшла що дівоче прізвище в консульстві ( довідка про несудимість)написали відмінно від того як переклав перекладач , труднощі транскрипції або як це називається … короче в свідоцтві Mikhieieva а в довідці Mikheeva , чи це проблема ?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags